Lunch hos Micael Bindefeld

Hej solstrålar,

 

Vilken dag, vilka människor. Jag får nästan nypa mig i armen för att jag får lov att kalla detta mitt jobb och få träffa så fina människor. Vet knappt vart jag ska börja, det har varit det absolut bästa eventet jag varit på och det är inte så konstigt när det är självaste Micael Bindefeld som bjuder hem till sitt fantastiska skärgårdshus ute i Aspvik. Vi möttes upp på Nybrokajen och hoppade in i en liten båt och körde rakt ut i vackra skärgården med finaste dagen på länge. Tempen visade 28 grader och min klänning var precis så sval som jag hoppats på.

 

 

Jag och Parvin njöt till fullo

 

 

Vi kom av bryggan och fick bubblor till fördrink och sen väntade en rundtur på Micaels ägor, vilket hem, jag är mållös. Trädgården, historian och utsikten. Jag har ett nytt mål i livet och det är att en vacker dag kunna äga en skärgårdsidyll som det här. Min själ mådde så bra av att vara bland fruktträd, blommor och ljudet av vågor.

 

 

Micael hade samlat oss alla för att visa upp sin design av porslin tillsammans med fyrklövern, jag kan knappt hantera hur snyggt det är. Jag kommer köpa varenda del, önska mig varje födelsedag för att kunna bjuda mina gäster på storslagna middagar genom att duka upp så här.

 

 

__________

Jag kan med glädje meddela att jag kommer kunna erbjuda er 20 % rabatt på servisen! Koden är ASPVIK13 ni hittar den här – klick

 

__________

 

 

Jag föll framför allt för den stora tallriken som ligger underst, den gör liksom hela dukningen!

 

 

I orangeriet satt vi och åt en så jäkla god lunch tillsammans med en massa god dricka

 

 

Här ser ni hur detaljerade tallrikarna är

 

 

Förrätten …. wow

 

 

Går inte att misslyckas med bilderna

 

 

Piggvar med kantareller och rom, jag slickade nästan tallriken, tur vi fick krispigt nybakat bröd till så man kunde få upp allt haha

 

 

Vilka kvinnor – magiska. Sofie och Pernilla var så otroligt kul att få träffa!

 

 

Fina Margaux och Micael

 

 

Underbara Marie som strålar i sin graviditet!

 

 

 

Jag passade på att ta lite bilder innan alla satte sig

 

 

Jag kan knappt titta på efterrätten utan att  det vattnas i munnen

 

 

Här uppe satt vi innan vi gick i trädgården och åt frukt från träden, förstår ni idyllen?

 

 

 

Micael har en son som även han fick en serie för barn och den är ljuvlig men små skålar, ett kakfat och koppar. Perfekt att ge bort som present då den kommer i en riktigt fin box.

 

 

Vi fick med oss lite porslin, så vi blev ännu mer sugna på att köpa resten haha

 

 

Pernilla var  precis så härlig som man ser henne i tv-rutan, vilken kvinna och så snygg!!! Sofia är så jäkla härlig och jag fick så mycket kloka råd om framtiden och en hel del skratt – kan jag få bli lika skön som dessa kvinnor när våra barn är äldre?

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!