Event med Instagram

Hej babes,

 

Värmen är tillbaka – HURRA för er och inte hurra för mig haha, så galet vaaaaarm! Hade bara velat ligga i skuggan i bikini och doppa mig i vatten hela dagen men det stod event med Instagram på schemat på förmiddagen där de gick igenom lanseringen av IGTV där de berättade hur man gör och äntligen fick man träffa lite personal från Instagram, jag hade så himla mycket frågor om köpta följare bland annat och jag har nu äntligen en MAIL som jag kan skriva till haha – som många kanske vet så är det omöjligt att få tag på någon som jobbar på Instagram och någon kundtjänst har de inte – hur galet? De sitter 25 personer i London på ett av de coolaste kontoren ( Tänk er Googles kontor men ännu bättre) och har hand om hela Europa med flera miljoner användare. Crazy. Jag kommer börja använda IGTV med mer rörligt så detta var perfekt för mig att utbildas inom.

 

 

 

Vi var i en gammal kyrka , så coolt location

 

 

Åt säkert fem stycken haha

 

 

Sen åkte jag och underbara Ellinor och åt en snabb lunch med god tryffelpasta och härligt snack, hon är så jäkla klok och go. In och läs hennes blogg som är fyllt med inspo och deras nya villa inte så långt från oss!!

 

 

Nu sitter jag på Metro Mode och ska gå igenom lite samarbeten, jag har precis spraytannat mig och ser lite rolig ut haha men jag älskar att vara brun och fin inför veckan och helgen, blir så mycket mer bekväm! Jag spraytannar mig hos bästa Nina på Bronza.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!