Tisdagens planer

God morgon,

 

Idag ska jag möta upp en kvinna som ska hjälpa mig med designen på mitt och vår sons första samarbete, hur kul? Vi kommer välja färger och utseende för flaskan som kommer lanseras om ett par månader. Vi ska ses inne på Diplomat så jag tar båten över, smidigt! Sen ska jag ta båten hem igen för att ta bilen till ett annat möte här i Nacka.

 

 

Förra veckan fick vi en efterlängtad vinkyl, den ska fyllas med massa goda drycker, så skönt att slippa ha alla flaskor i kylen som tar upp en massa plats! Det var verkligen på millimetern att den fick plats haha. Vi hittade den på Vinkylen.se – klick

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!