Njuter

Hej fina ni,

 

Älskar att ta båten in till stan, det är så jädra smidigt och jag kopplar av att sitta och titta ut genom fönstret och titta på vattnet och allt vackert på vägen. I dag blev jag rejält överraskad när en tjejkompis från Malmö satte sig bredvid mig haha – så himla kul! Så resan in var fylld med att prata om allt som sen vi setts senast! Hade nog behövt en hel dag 😉

Mötet med mitt ambassadörskap gick kanon och jag bestämde mig för flera olika färger till flaskan och ska se hur de ser ut live om ett par veckor, åh, jag hoppas ni kommer gilla de också! Drack en så jäkla god latte , det var så längesen så jag njöt ordentligt. Efter mötet hade jag lite tid att sätta mig på mitt nya favorit-café som ligger i samma byggnad som hotell Diplomat. Jag vet inte varför men det påminner mig om Skåne och Österlen. Kanske för att de har en lite gårdsliknande försäljning av grönsaker och frukt!

 

Nu sitter jag på båten tillbaka mot Nacka för att ha mitt möte där, så otroligt skönt att inte stressa med bilen, plus att jag kan uppdatera här med 😉

 

 

Så himla mysigt

 

 

 

Jag beställde avokado-macka med ägg samt gröt med kardemumma och granola, pricen över i:et måste vara smoothien som hade jordnötssmör i sig – mums!

 

 

 

Passade på att knäppa av lite selfies på toaletten 🙂

 

 

Kavajen är från H&M och ett gravidlinne från H&M

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!