Fick frågan

Hej fina ni,

 

Jag fick följande fråga av en följare ” Hej fina du, TACK för världens bästa blogg, du ger verkligen tips på allt både budget och dyrt i en perfekt mix, älskar att du börjat länka till dina kläder med, sämre för min plånbok haha. Jag har en fråga och det är om du kan visa en bild innan du gjorde fillers? Samt vad du gjort för några ingrepp 🙂 🙂 KRAM Sarah”

 

Jag är verkligen öppen med att jag gjort fillers och delar gärna med mig av före-bild och efter samt vad jag gjort 🙂 Tycker själv att det är såå kul när andra delar med sig av före och efter! Den ena bilden är från ca 5 år tillbaka och den andra har jag såklart sminkat mig annorlunda mm men man kan ju definitivt se en galen skillnad haha.

 

 

Här är en bild för tre år sedan då hade jag inte gjort käklinje, ögonbryn eller kindben ännu!

 

– Jag har tatuerat min ögonbryn – ni kan se före och efterbilder här – klick  det har gjort otroligt mycket på mitt utseende tycker jag, jag har liksom en helt ny böj över ögat som gjort att det öppnat upp och jag ser mer pigg ut!

– Jag har gjort mina läppar i snart tio år och sakta men säkert så har min tjejkompis Vanessa byggt upp dem, det tar tid!

– Käklinjen har jag fyllt i med fillers, syns kanske inte på bild men det blir en mer tydlig linje

– Kindben har jag fyllt på och det är något jag aldrig kan vara utan, jag hade ett ganska smalt ansikte och detta gav mig mer fyllighet!

– Näsan har jag gjort med fillers med vid näsbenet för att få en smalare känsla

– Botox i panna och för min migrän som har varit hemsk nu under graviditeten att inte få göra, första jag ska göra efter jag ammat 🙁

 

Allt är gjort av min tjejkompis Vanessa och hon är i Stockholm lite då och då för er som undrar, jag ska träffa henne nu till helgen som kommer, men jag gör INGET när jag är gravid så ni inte blir oroliga 🙂 Jag ska bara dit och kramas med henne haha. Har ni mer frågor så kan ni kolla på instagram @scandinavien_skin_center jag har förvarnat henne haha.

 

Det är HELT upp till var och en om man tycker det är okej eller inte med filler mm, jag tycker det är så kul med förändringar och gjort det i över tio år och inget jag uppmanar någon att göra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • usch, hade också värsta migränerna under graviditeten. Har dock fått höra att botox inte hjälper då, för att det tydligen är hormonellt :/ Jag fick till slut immigran utskrivet som man tar som nässprayampuller, svindyrt, en ampull typ dryga 150kr och man kan ta upp till 2 per gång, men de hjälpte inte heller det minsta 🙁 försvinner dock direkt efter graviditeten såd et är skönt 🙂

  Vicktoria Murawska 2018-06-27 23:00:47 http://instagram.com/vicktoriamurawska
  Svara
 • Wow! Fillers i näsan! Jag har alltid undrar om det där ”noninvasive nose surgery” funkar. Måstw du gå ofta eller räckte det med en gång?

  Amelie 2018-06-27 21:10:36
  Svara
 • Hej, tack för en fin blogg.
  Jag tänkte fråga lite om fillers i näsan ?hur mycket har du i ?och blir det stor skillnad?
  Kram Sandra

  Sandra 2018-06-27 21:00:23
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Hmm du kan se på bilden hur skillnaden blev, eller googla! Vet inte hur mycket Vanessa behövde ha i tyvärr 🙁

   jannikeebbing 2018-06-28 09:58:56
   Svara
 • Så imponerad över att du visar upp detta!! Du är ju absolut fin innan men det är en ganska stor skillnad (även om en del såklart är naturlig mognad) och de flesta skulle aldrig visa upp förebilder. Tycker det är jättebra att du visar upp det här, viktigt för speciellt unga tjejer att veta att alla inte föds med ”perfekta” (enligt normen alltså). Sedan har du ett så fantastiskt naturligt glow som inga skönhetsingrepp kan ge. Lyser om dig speciellt nu när du är gravid men mest tror jag för att du är en så härlig, sprudlande powerkvinna. Man blir verkligen inspirerad av dig!

  Sofia 2018-06-27 13:46:15
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Amen jag vet, så många som hymlar med att de gjort något och att de föds perfekta haha. Jag älskar att göra små förändringar och det är som du skriver mognad också som gjort smalare kinder och annan sminkning! Sååå kul att du gillar det. Tack för din kommentar, stor kram till dig

   jannikeebbing 2018-06-27 14:11:18
   Svara
 • Sååå fin ❤️

  Rebecca 2018-06-27 11:02:08
  Svara
 • Hej fina!

  Jag skulle verkligen vilja göra fillers vid min näsa. Gör det ont? Hur ofta måste du göra det?

  Johanna 2018-06-27 07:05:41
  Svara
 • Wow! ❤️ Härligt att du är öppen och kan ge tips! Det tycker jag är så bra ? Ofta så går man ju och funderar och vill gärna ha tips själv, men man får inga för att det är så hysh-hysh kring vad man har gjort. Tusen tack!

  Amanda 2018-06-26 22:39:45
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Gud ja jag vet , massa hysch och ingen säger något. Så kul att dela med sig för de som undrar och är sugna själva!

   jannikeebbing 2018-06-27 14:14:15
   Svara
 • Haha åååh har frågor! Fråga ett: gör det ont? Jag är SÅ feg när det gäller smärta, är verkligen skiträdd för allt som gör ont hehe. Jag har funderat på fillers i läpparna för mina är så tunna och jag har velat göra något åt det i typ 7 år nu men inte kommit till skott, mest för att jag är livrädd för att bli missnöjd. Och hur ofta behöver man fylla på? Fattar ju att det är olika från person till person, hur mkt man fyller osv, men på ett ungefär? Och det här med migrän! Lider av det själv och äter medicin dagligen för att förebygga men den smyger sig på titt som tätt ändå. Hjälper botox mot detta eller missförstod jag? Låter ju helt sjukt? På ett bra sätt haha ? Och på vilket sätt hjälper det? Du är så vacker, både innan och efter! Är relativt ny här men har verkligen fastnat för dig och din blogg <3 kram

  Sofie 2018-06-26 22:33:05 http://www.fih.blogg.se
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Haha gulliga du,

   Ont nä, inte kindben och käklinje, botox känns knappt. Det som gör ont är läppar! MEN det går på några sekunder och du kan ta två ipren innan så hjälper det och bedövningskräm. Det är värt det efteråt 🙂 Jag fyllde två gånger per år nu har jagg inte gjort på ett år så det håller sååå länge sen.

   Min hjälpte mot migrän för min triggades av att jag gnisslar tänder och biter ihop så mitt försvann helt.

   Tack gulliga du!

   jannikeebbing 2018-06-27 14:16:41
   Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Du får bedövningsalva, de kan känns obehagligt men inte ont tyckte inte jag 🙂

   Rebecca 2018-06-27 11:03:03
   Svara
   • Svar på Rebeccas kommentar.

    Håller med! Inte alls farligt, läpar gör väl mest ont i så fall men bruar ta två ipren innan med!

    jannikeebbing 2018-06-27 14:11:52
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!