På begäran – smink

 

Hej fina ni,

 

Okej detta är helt nytt för mig att ni vill ha sminktips, men så himla kul! Jag fick hem en jäkla massa från mitt favorit-märke Sensai för någon dag sedan då de uppmärksammat att jag gillar deras produkter så detta är inget samarbete!!!  Så jag testade en ny foundation och Herreguuuuuud vad bra den är, de andra två är inte lika täckande som denna och denna ger en extrem glow men ändå matt känsla som ni kunde se på videon på instagram! Den är dyr men jäklar vad den är värd det, löpt ill närmsta butik och testa den för tusan! En klar favorit som brädar mina andra två när man vill känna sig lite extra fin och mer täckande.

 

 

 

Jag ställde mig utomhus för att ni skulle förstå hur jäkla grym den är! Man kan se att jag fortfarande har lite orenheter vid hakan men den täcker jäääääkligt bra, ett måste när man vill känna sig lite extra fin!

 

1. Ni hittar den här med min färg – klick

2. På vardagar kommer jag fortsätta köra denna – klick

3. Har ni inte köpt glowing basen som är slutsåld i alla butiker så måste ni klicka hem den, den kommer hålla i ett år för det krävs så lite, ett pump till panna och kindben sen har du en glow under din foundation som ger en wow – känsla – klick

4. Under ögonen och i pannan så ser ni att jag är rätt ljus och det är för att få till en conturing då har jag den ljusaste färgen på denna concealer, jag har haft min i 5 månader nu och den är inte slut ännu! – klick

5. Conturing kit i puder använder jag varje dag för att göra näsan smalare och framhäva kindben och uppe i vid hårfästet – klick

6. Ögonbryn , jag går INTE hemifrån utan att fylla på och inget slår denna ( jag har medium brown )  – klick

7. Du måste ha rätt pensel och deras egna är bäst – klick  Såg nu att de har 20 % rabatt på detta märke!

8. Sist ska du ha detta transparenta puder som gör att allt blir silkeslent och hålls på plats och jag garanterar att du inte blir blank i ansiktet, det enda som funkar för mig – klick

 

Jag gör Rectangle på mig själv som ni kan se nedan

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Wow, måste prova några av dessa produkter. Härligt med lite skönhetstips. Använder du något rouge? Du ser så frisk och rosig ut på stories ❤️

    Anna 2018-07-27 13:47:40
    Svara
  • Huuuur kan man vara så snygg ? När man snart ska föda , ska prova Sensai många som får så fin lyster av den

    Lilly 2018-06-26 00:11:09
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!