Min vecka, poddinspelning och spa hemma

 

God morgon!

 

Vaknade av mig själv för ett litet tag sedan och kände mig verkligen helt utvilad, så nu sitter jag i soffan med datorn i knät och en stor portion med granola, jordnötssmör och soja-fil. Så himla gott! I går kväll hade jag och F en riktig spa-dag med alla produkter jag fått skickat från Rituals, vi har en stor dusch så vi hade peeling i ansiktet, massa peeling på kroppen som vi smorde runt med peelinghandske, inpackning och han fick även raka mina ben hahaha, omöjligt att göra det själv nu. Det var så jäkla mysigt och det slog oss bägge att detta kommer inte höra till vanligheterna längre att vi får så här mycket ensam-tid så vi passar på att njuta av att bara vara han och jag nu innan lillen kommer.

 

Peeling som blev som olja på huden och gjorde den galet len – klick

Duschtvål som kommer ut som ett lödder, luktar sååå gott – klick

Som pricken över i:et så tog vi den tjocka krämen på hela kroppen och hoppade i varsin morgonrock – klick

 

 

Solen skiner idag och på mitt schema står det inte så mycket, det gör det aldrig på måndagar, jag gillar inte att ha möten på måndagar utan vill hellre styra upp veckan och ha en mjukstart och planera veckan. Jag har ett möte idag bara på Erik Olssons kontor annars blir det bara att fixa här hemma och planera.

 

Tisdag – Börjar dagen med ett möte på hotell Diplomat med mitt ambassadörskap för ett nytt varumärke, vi ska välja ut färger och prata ihop oss kring 2018 och 2019. Så jag kommer ta båten in, smidigt! Vid 14 har jag ett möte i Nacka så jag tar båten tillbaka och tar bilen dit.

Förra veckan mötte jag upp fina Isolina för en lunch på Strandvägen 1, hon bor annars i NY och är hemma nu under sommaren!

 

Onsdag – Jag ska på ett event med S-play gällande instagrams nya funktion kring filmer, ska bli väldigt spännande att få höra mer om allt. Efter det ska jag in till Metro för att äntligen sätta mig där, dagarna är inte fyllda med så mycket men jag har ändå haft svårt att få ihop allt och hinna bort för att sitta där med, ändring på det!!

Alltid lika spännande med vad jag kan hitta i garderoben, magen växer för varje dag…

 

Torsdag – Ska på event med Bindefeldt och se hans trädgård och njuta av lunch där, vi tar båten vid lunch ut mot en skärgårdsö – så mysig dag! Parvin ska hänga med vilket alltid blir mycket skratt 🙂

 

Fredag – Jag ska göra debut i en podd, min första gång och ni ska få höra min story om hur jag hamnade i Stockholm och allt jag varit med om 🙂 Spännande!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh vad spännande podden ,när kan man lyssna på den , vill inte missa

    Annelie 2018-06-25 08:21:57
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!