Söndag och fix

Hej babes,

 

Så lång denna helg har känts så himla skönt, vi var hemma hos ett par vänner igår och åt en massa god mat och tittade på fotbollen, trodde jag skulle sätta igång födande för jag var så stressad över matchen haha. Tråkigt att vi förlorade i siste sekund men hoppet lever kvar inför nästa match!

 

 

Älskar att glida runt i min tröja i cashemere från Davida så härligt stor och mjuk i storlek medium – klick med mysshorts från H&M två för 149 kr, jag lever i dessa just nu – klick

 

 

 

Detta var precis innan min två-timmars massage med varm kokosolja, herregud vad skönt det var, livet! Sen åkte vi hem till våra vänner.

 

 

 

Så härligt att grilla ute, blir lite sugen på att köpa hus när man är hos vänner som har trädgård. Det ekonomin får vi nog spara ihop till ett bra tag för jäklar vilka priser villorna här i Stockholm har, kanske borde flytta tillbaka till Skåne och få en herrgård för samma pengar haha, sjukt!

 

 

Nu sitter jag i soffan och går igenom kvitton, hurra till mig att jag till slut satte mig med det, så satans tråkigt men ett måste till bokföringen.

 

Jag och mamma var inne i stan precis innan hon skulle åka tillbaka till Skåne och gick inom Svenskttenn där jag förälskade mig i en ljusstake som fick följa med hem, älskar den!

 

 

Ljusstaken är gjord i tenn och stenen i rosa kan man plocka upp i kuddar eller tavlor

 

 

 

Jag är verkligen så himla nöjd med tavelväggen, här får ni en liten sneak peak, färdiga resultatet kommer senare 🙂

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!