Midsommardagen

Hej fina ni,

 

Vi har fått sova ut, jag känner mig som en ny människa vaknade vid 09 och somnade sen om igen till kl 11 – livet! Vi hade så jäkla mysigt hemma igår och så en ny film som min mamma berättade om – Flykten till Framtiden SÅÅÅ bra. Den fanns att streama från SF appen på TV. Sen kastade jag in handduken och somnade till film nummer två som var Down sizing. Sen jag blev gravid har jag knappt sett slutet på en enda film haha, tröttheten på kvällarna är galen. Vi fixade så himla mycket i går , jag är besatt av ett rent hem, det finns ingen skönare känsla än att gå runt och se hur fint det är och doftar från skurmedel och tvättmedel.

 

 

Jag är inbokad på en härlig två timmars massage med varm kokosolja ska bli så himla skönt, sen ska vi hem till ett par vänner och grilla och självklart kolla Sverigematchen – tagga!!!

 

 

Nu kom min älskling in med frukost på sängen så vi hörs sen igen , PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!