Glad midsommar

Hej mina små troll,

 

Jag vaknade nyss efter en välbehövlig power-nap  det var för en gångs skull jäkligt skönt men det första jag behöver efter en timmes dreglande är iskallt vatten och något sött haha min kille hoppade ur sängen för att ge mig det direkt, snacka om att man börjar känna varandra vid det här laget.

Vi är som sagt bara hemma denna midsommar och myser, vi har ju ett tredje sovrum här i lägenheten och där har det på något sätt blivit ordentligt rörigt, vi har slängt in allt som vi inte vill ha framme och dröjt med att gå till vårt förråd. Så idag tog vi tag i allt , gick och slängde tömde och rensade – bästa känslan. Jag körde på som vanligt och insåg tre timmar senare att min kropp sa ifrån genom att börja skaka, jag är så dålig på att vara lugn och tänka på att jag har ett par dagar till jag ska föda. Så jag fick snällt lägga mig på soffan medans F gjorde midsommar-maten.

 

 

Jag fullkomligt älskar färskpotatis med kassler, sill, gräddfil och gräslök – mums! Det var efter det jag däckade haha. I går kom en stor leverans av tavlor som vi satte upp nu på väggen och herregud vad bra det blev, jag har blivit med min första tavelvägg och nu vill jag ha fler!!! Jag funderar på att sätta upp en massa inne på mitt kontor med – det var ju så kul och mycket enklare än vad jag trodde!

 

Jag kommer visa resultatet lite senare då jag precis ingått ett väldigt trevligt samarbete med detta företag och jag är så jäkla glad för det, en av de roligaste samarbeten på länge då jag fick välja ut print själv och skapa en egen design på tavelväggen!

 

 

Trots att vi bara var hemma så fick jag en så himla vacker krans av Bloomaway som jag prenumererar på ( jag får blommor varje torsdag – de som sitter i vasen fick jag denna gång. Älskar att slippa stressa med fredagsblommorna!

 

 

Skorna kunde jag inte hitta på hemsidan men dessa för 249 kr är minst lika snygga och prisvärda – klick

 

 

Börjat använda snygga örhängen för att göra en outfit lite roligare – dessa hittar ni här för 99 kr – klick

 

 

 

 

Nu ska jag lägga en ansiktsmask och fortsätta njuta av att vara ledig med min kille och äta lite choklad samtidigt som Vänner spelas i bakgrunden – livet

 

PUSS och glad midsommar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!