Hets

Hej fina ni,

 

Midsommar i morgon, vad hände med tiden? Jag och min kille bestämde oss igår för att inte göra någonting på midsommar och jag kan inte vara mer glad över detta. Vi kommer köpa hem en massa god mat, ha myskläder på oss och kolla film hela dagen. Lyckan är total för någon som är gravid och tanken på att sitta på en middag får mig att bli trött redan nu haha.

Igår var jag så extremt trött, jag och mamma hängde med svärmor på Mall of Scandinavia och innan dess gjorde jag fransar och spraytan – att göra en massa saker och gå runt Hagaparken gjjorde att jag dregglade på min killes brös med sexiga snarkningar innan klockan var 22 igår.

Idag är det andra bullar, jag ska träffa upp en vän på Strandvägen 1 för lite kaffe och snack hon är på besök från NY och ska bli kul att höra allt som hänt de senaste åren. Sen blir det att åka inom Metro för att jobba lite och kramas med tjejerna.

 

 

Jag känner mig SÅ svullen i händer, ansikte och fötter just nu så jag bjuder på en bild när jag var icke svullen och snygg haha, klädd i Veronica Virta – älskar hennes kläder!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Vart spray-tannade du dig när du bodde i Malmö? Sugen på att prova men lite nojjig att jag kommer ut som en orange-färgad hy 🙂

    Emma 2018-06-27 20:38:24
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!