Min dag

Hej fina ni,

 

Blev en tidig morgon och jag var såå trött att jag till slut fick springa för att hinna med båten in till Nybrokajen, skrattade så mycket åt mig själv när jag ”sprang” för jag var tvungen att ha en hand under magen samtidigt som jag var sjukt bredbent haha. Men jag hann och var på Diplomat först av alla! Jennie och Mira hade fixat det så otroligt fint och frukosten var ljuvlig. Att få starta dagen med alla dessa gulliga tjejer är magiskt.

 

 

Anledningen till att vi var inbjudna var för att fira Jennies underbara doftljus  Moreno som ska lanseras, de doftar ljuvligt kan jag lova och ligger helt rätt i prisklassen runt 300 kr. Jag är ett stort fan av doftljus och tänder ALLTID ett så fort jag kommer innanför dörren, jag älskar hur hela hemmet fylls med doften. Jag är kanske knäpp men när jag är ute och reser tar jag alltid med ett doftljus att ha på hotellrummet haha, kan inte vara utan det!

 

 

 

Jag fastnade för doften Silver Lake som har en lite mer maskulin doft, love!

 

 

Hur god frukost? Avokado-macka, raw-boll, fruktsallad och juice!

 

 

Snygga Jennie!

 

 

Mys med dessa

 

 

Underbara Marie, så jäkla fin tjej och tänk att hon med ska bli mamma snart till sina tvillingpojkar – ååååh! Vi har skrivit massa på instagram men detta var första gången vi fick träffas, känns redan som man känner varandra haha. Hennes blogg är riktigt bra med här på metro – klick

 

 

Jag fick äntligen träffa Frans! Sannes underbara lilla kille, jag smälter, han är så söt och så otroligt snäll! Sanne är en sååå gullig tjej och hennes blogg är en av de jag alltid läser, hon är precis lika snygg och go i verkligheten!

 

 

Mys

 

 

Snygga boxar

 

 

Efter satte jag och min fina Mathilda oss på framsidan och pratade lite och tog en frukost nummer två, idag kan jag typ inte bli mätt haha. Så jäkla härligt och tiden springer alltid iväg när jag sitter med Mathilda, vi har tusen saker att prata om alltid! Sån energi den här goa tjejen!!!!

 

 

Har ni varit inne på butiken bredvid Diplomat? Det var sååå fint och en massa gott, jag ville bara kidnappa min kille och ha picknick ute med en massa plock från butiken, älskar sånt här och det fick mig att längta till alla gårdsbutiker nere i Skåne.

 

 

Bär i massor tillsammans med olika juicer, älskar det!

 

 

Det är något speciellt med att presentera grönsaker på detta sätt

 

 

Jag kunde inte motstå kardemumma-bullen!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!