Nytt

Hej bästa ni,

 

Hoppas ni haft en bra start på veckan, jag är verkligen inget stort fan av måndagar haha, massa hetsiga mail och saker som ska göras som alla gått och tänkt på under helgen. Jag hämtade upp min fina mamma efter barnmorskan och körde hem till lägenheten för att visa allt som  hunnit hända sedan vi flyttat in! Såg givetvis klart matchen hemma – SÅ JÄKLA BRA! Hejja Sverige.

 

 

Skönaste kashmir-tröjan från Davida

 

 

Mamma fick testköra vagnen som är sååå snygg – klick

Hade fått hela tre bud idag med en jäkla massa snyggt bland annat en vinkyl, den är så himla läcker. Ska ta bilder i morgon, det är något speciellt med vinkyl. Sen åkte vi till Nacka Forum och ät sen lunch och köpte en massa bra saker till efter förlossningen, min mamma är barnmorska så jag får sååå jäkla bra info av henne och känner mig så otroligt förberedd inför förlossning och efter.

 

Jag kom nyss hem och möttes av min älskling som var i full gång att hänga upp mobil i lillens rum och även tavlan som jag fick av Jessica och Liza – TACK igen tjejer. Är helt förälskad i den fina tavlan!

 

 

Mobilen ovanför köpte jag på Nacka Forum för ett par månader sedan!

 

 

 

 

 

Jag letade upp märket på nätet och hittade ett par andra som med var supersöta!

 

 

Klick

 

Klick

 

Klick

 

 

Klick

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej jannike
  Älskade allt med barnrummet, jag undrar vart du har köpt tavlorna ifrån ?
  Med vänlig hälsning, Nathalie

  Nathalie 2018-07-03 16:47:54
  Svara
 • Kan du inte dela med dig av vad som köptes till efter förlossningen? /Önskar ett annat preggo som närmar sig BF ?

  L 2018-06-19 10:14:23
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!