Min vecka

 

Hej fina ni,

 

Vaknade ännu en dag av hantverkare utanför fönstret, även på lördagar och söndagar är de här , blir galen av att inte få sova ut i med att jag är uppe ett par gånger på natten med för att gå på toaletten, alla som varit eller är gravida vet vad jag pratar om. Så jag är sådär nöjd med att de ligger så jäkla långt efter i markarbetet utanför, de skulle varit klara för flera månader sedan. Men alla som köpte i 1:a hand alltså INTE vi får ett par månadsavgifter fria, tack för den …… not. Vi flyttade in samma dag som den andra skulle flyttat in, ibland undrar man hur företag tänker.

 

Så jag ligger kvar i sängen med en lätt huvudvärk och avbokar alla mina planer på att göra något nu på förmiddagen och försöker vila i deras pauser haha.

 

 

Ni som följer mig på instagram såg min totala fail när jag storstädade här hemma, herregud vilken smäll det blev! Jag ville fixa och storstäda ( jag har städmani) och öppnade alla fönster på vid gavel och det gjorde så min tavla ramlade ner över min daggvas och krossades rejält, jag stod ganska nära och min reaktion var att sätta fram benet för att stoppa det hahaha, jag skrattade så mycket åt mig själv för den reaktionen, vad trodde jag skulle hända? Att jag skulle stoppa en 2 kilos vas och en tavla hahahaha. Blodigt ben och massa glas överallt. Folk som var på sina balkonger ropade och undrade hur det gick, värsta smällen!!

 

 

Måndag – Idag kommer min mamma upp och är här ett par dagar, så himla mysigt. Vi ska till barnmorskan kl 14 och efter det kolla på matchen såklart, håller tummarna att det går bra! Jag och mamma kanske tar oss till mall of scandinavia efter eller något annat mysigt.

 

Tisdag – Event på hotell diplomat på morgonen med fina Jennie Hammar och hennes lansering, ska bli så kul att få träffa henne och ha en mysig frukost, efter det ska jag stanna kvar och prata lite med underbara Sanna som jag träffade förra sommaren, hon har bot i USA flera år och har nu flyttat hem och har en liten son som bara kommer vara ett par månader äldre än vår. MYS! Efter det tänkte jag jobba lite på Metro, har flera avtal som skulle behövas skickas ut och göras klart. Jag och mamma funderar på att ta barnen till Gröna Lund beroende på vilken dag det blir bäst väder!

 

Onsdag – Min ”ta hand om mig” dag, spraytan och fixa mina fransar, så himla skönt!

 

 

Torsdag – Lunchmöte inne i stan och en heldag på Sturebadet för att njuta av massage och simma.

 

Fredag – MIDSOMMAR

 

 

 

Veckans utmaning – Jag ligger efter i mina kvitton och fakturor och måste verkligen ta tag i det, så extremt tråkigt att jag knappt vet vad jag ska ta mig till. Kanske muta min kille med något så han gör det? 😉 Nej, det är bara att ta mig i kragen och göra det.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Om du har en allriskförsäkring (ingår i de flesta hemförsäkringar) kan du säkert få ersättning för vasen. Fin blogg ?

    Anonym 2018-06-21 10:25:34
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!