Underbar känsla

Hej fina,

 

Sitter i skräddarställning i soffan och dricker te med alldeles för mycket honung, älskar honung haha. Visste ni att ni inte ska hetta upp honung till mer än 40 grader? Då försvinner den goda effekten som den har på tarmar och mage! Så nu vet ni det 😉

 

Har en riktigt härlig fredagsfeeling i kroppen idag, solen skiner ute och min dag är så lugn – älskar det! Igår la jag ut skärpet som jag köpte på Gina Tricot för ett par år sedan och efter det sålde det slut online, jäklar vad coolt det där är och vilken effekt man har som influencer , det är bara det senaste året som företagen har förstått vilken skillnad det gör att använda sig av marknadsföring via en influencer och att det nu klassas som ett jobb. Att företagen väljer att lägga pengar på denna marknadsföringskanal istället för att använda reklam som man gjorde förr, det är så jäkla coolt.

 

 

För er som missade att beställa så finns det i butik också, så skynda er in och köp 🙂

 

Testade min nya pyjamas och skor som jag köpte igår som jag ska ha efter förlossningen, jag tänkte på att jag ville ha långa byxor som inte sitter tight så jag tog storlek L och en löstsittande topp som jag enkelt kan öppna upp så han kan ligga direkt hud mot hud och nära bröstet. Den går även ner lite över rumpan då man kommer ha världens största binda haha.

 

 

Materialet känns som silke

Här hittar ni byxorna för 249 kr – klick

Här hittar ni överdelen för 299 kr – klick

 

 

 

 

Perfekt att bara öppna upp så jag kan amma

 

Hur härliga skor? Köptes i samma butik

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Du kommer verkligen vara deb SNYGGASTE nyblivna mamman på BB! Lycka till nu❤️❤️❤️

  Ann 2018-06-16 17:05:38
  Svara
  • Svar på Anns kommentar.

   GULLIGA DU, vill gärna känna mig fin efter då känner jag mig kanske bättre också 🙂 Stor kram

   jannikeebbing 2018-06-16 22:58:41
   Svara
 • Så fin ?? Känns härligt att slippa ta på sig trånga kläder , den kommer du att gå runt i halva dagen så skönt att se lite fin ut

  Julia 2018-06-15 10:57:58
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!