Lunchmöte

Hej godingar,

 

Tog som sagt båten in till stan för ett möte på Grand Hotel, så otroligt smidigt och framför allt så var det extremt mysigt att gå de 200 metrarna till båten och sen hamna på strandvägen 20 minuter senare, var riktigt skönt i solen med. Jag sitter nu i restaurangen och älskar miljön här, musiken och maten. Strax kommer mitt möte men jag ville bara smita in och säga HEJ 😉

 

 

 

Att komma från platta Skåne med enbart hav så är detta så idylliskt och vackert med alla båtar och öar att jag knappt kan låta bli att ta en massa bilder.

 

 

Vet inte vart jag fått detta från men jag älskar att dricka latte innan maten, tycker det är så himla gott!

 

 

Fick till ett riktigt bra ljus i hissen ner mot båten , hyn såg helt perfekt ut med instagrams filter haha 😉

 

Njut nu av er fredag och lova er själva att sprida positiv energi och berätta för dina nära och kära att ni älskar dem.

 

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!