God morgon

God morgon fina ni,

 

Somnade med tvn igång och missade att dra ner persiennerna i sovrummet så jag vaknade av både tv och att det var ljust i sovrummet redan 05, fasen med. Jag som ställt klockan på sovmorgon haha. Nu ligger jag och klurar på vad jag ska äta till frukost, varför är jag alltid sugen på just det vi inte har hemma??

 

Efter mitt möte igår så åkte jag och min fina Parvin till Mall of Scandinavia för en snabbis in och köpa lite kläder , jag har köpt massa snyggt till i sommar efter att lillen väljer att komma ut, lite peppande kläder eller vad man ska säga haha. Jag köpte dessutom det viktigaste jag åkte dit för, ett pyjamas-set till efter förlossningen och mysiga tofflor till BB-väskan!

 

En av mina absoluta favorit-butiker när det kommer till underkläder! Ska fota av det när jag fått i mig lite frukost!

 

idag har jag bara ett möte gällande bloggen och det är på Grand hotel så jag kommer ta båten in idag, mysigt! Sen har jag faktiskt bokat en 2-h lång massage igen, jag försöker unna mig så mycket egentid och njutning nu innan jag kommer ha en liten bebis som kommer behöva mig alla dygnens timmar!

 

 

Känslan av att ha en riktigt snygg bränna inför helgen är oslagbar! Känner mig så fräsch efter!

 

 

Jag har börjat dricka massa vatten hela tiden, känns som kroppen är konstant uttorkad!!!

 

 

Min fina jeansjacka och shorts är från H&M!

 

 

Vi hörs strax

 

puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar din blogg o att du är så öppen
    O delar med dig av din energi.
    Så fin ?

    Annelie 2018-06-15 07:45:45
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!