Det är för oss, solen går upp

 

Hej sötnosar,

 

Kan inte sluta lyssna på låten som Ted Gärdestad gjort, så himla fin. Även Dannys version är helt magisk. Kom på att jag helt missar att titta på filmen om Ted Gärdestad, får bli under helgen! Kom nyss hem och möttes av en otroligt fin blombukett från Bloomaway som stod utanför dörren, hur smart att prenumerera på blommor? Älskar det.

 

 

Ligger redan i sängen , så skönt att lägga sig ner efter att ha varit runt i stan på möte och sen en otroligt härlig massage, blir alltid lite uttorkad efter en massage, riktigt skön känsla i musklerna kan jag lova. Jag tror jag går och spänner övre delen av ryggen för att kompensera för vikten framtill eller något.

 

Mötet med Sigrid på Grand Hotel var så himla mysigt, hon hade med sig sin 5 månaders gamla son som var så jäkla charmig, helt otroligt att jag med snart har en sån där liten sötnos. Känns skönt att se andra mammor fortsätta jobba och kunna ta med sig barnet utan problem, jag hoppas vår son blir så snäll att jag med kan göra det!

 

 

 

Knäppte av en outfits bild på toaletten på Grand, hur fint är det inte på detta hotell? Hade velat bo över och njuta av room service och spa men det får bli en annan gång 🙂

 

 

Shorts och ny kavaj från H&M

 

 

Tittar alltid lite extra på deras blommor de har överallt detta är så fint, luktärt med vilda blommor!

 

 

Så himla go och glad var han

 

 

Åt gös med färskpotatis och burrata till förrätt

 

 

 

Härligt att kunna sitta ute

 

 

Finns det äpplepaj så tar jag alltid det, eller choklad haha

 

 

Nu ska jag fortsätta att äta pizzan som vi nyss kom hem med, gäller att äta lite i taget som gravid, det här med att äta för två finns inte, finns ju för tusan ingen plats för mat i de här sista veckorna haha.

 

PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du är så satans vacker! Typ den snyggaste gravida jag sett! Själv känner man sig och tycker man ser ut som en säck potatis dom gravid. Att vänja sig vid att klä sig med magen (som kom redan i vecka 10 på mig) har inte alls varit lätt haha. Kan inte du göra ett inlägg om din gravidstil? Tror det skulle vara oerhört uppskattat av många, inte bara av mig!

  Josefine 2018-06-17 13:12:08
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   GULLIGA DU! SÅ SNÄLL DU ÄR, Blir otroligt glad av din kommentar, jag ska definitivt sätta ihop ett bra inlägg med hur jag tänkte under tiden jag är gravid och vart man kan köpa snygga och bra kläder för en billigare peng! Stor kram

   jannikeebbing 2018-06-17 15:09:47
   Svara
 • Jag minns dej från när vi var tonåringar och det är så jäkla kul att se dej nu. Det lyser om dej. Vilken resa du gjort!

  Caroline 2018-06-16 09:15:10
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!