Skapa stilen

Hej babes,

 

Två dagar i sträck har jag knappt kunnat ta mig ur sängen, jag har varit helt slut och verkligen tagit mig tiden att bara ligga i sängen, äta massa gott och kolla på massa serier, så jäkla mysigt kan jag lova. Nu är jag utvilad och så himla redo för morgondagen som är full av event och pressfrukost för mitt samarbete. Tvättade nyss håret med dubbel schamponering och inpackning så det blev riktigt fräscht och fint. Bästa känslan. Jag fick en sån jäkla craving efter Marabous nya choklad så jag drog med min älskling och köpte det haha.

 

Vill dela med mig av en Skapa stilen till detta underbara kök som var i en bostad i Malmö som jag sålde, så otroligt läckert!

 

 

Fläkt i mässing – klick

Luckor – klick

Handtag – klick

Köksblandare – klick

Diskho i mässing – klick

Ugn i mässing – klick

 

 

 

 

För de som vill köpa köksblandare till riktigt låga priser så kan jag rekommendera denna sida – klick där köpte jag min en gång i tiden!

 

Denna lampa i taket är en klar favorit- klick

 

 

 

Dessa hyllor i marmor och mässing är helt otroligt snygga och ni hittar de här – klick

 

 

 

För de som inte vill lägga lika mycket pengar på hylla i marmor så finns denna ursnygga för under 1000 kr – klick

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!