Min dag, energi och event

Hej hallå snyggingar,

 

Klev upp tidigt idag och var på plats inne på söder redan kl 08 för ett riktigt mysigt event med mitt nya samarbete där jag är ambassadör för Glacial  känns så himla bra att jobba med dessa drivna killar och att vi dessutom gör en otrolig sak för miljön. Jag kommer berätta ännu mer om vad min roll kommer vara i allt. Vi åt hotellfrukost, var så längesen jag åt det och jag frossade i allt – lyxigt!

 

 

Inser nu att jag helt missade att äta croissanterna – hur kunde jag missa dem? Bakom ser ni den sjukt fina flaskan som kommer bli vägen till en renare värld!

 

 

 

Så skönt att åka runt i uber och inte tänka och kunna svara på mail och ringa under tiden

 

Jag hade ingen bil i dag då jag visste att jag med säkerhet skulle dra på mig en jäkla massa p-böter haha. Jag skulle nämligen vidare till kontoret på Metro mode för att gå igenom lite framtida jobb , jag och Parvin och fina Emelie ( ni läser väl hennes blogg? ) skulle vidare på lunch där Desenio skulle visa sina underbara nyheter från serien ”Coast to Coast” jag blev verkligen kär i deras kollektion och ännu mer när jag fick reda på att de tagit alla bilder själva!!!

 

 

 

 

 

Goda drinkar och helt fantastisk lunch

 

 

Hamburgare med tonfisk och sötpotatispommes, wow.

 

 

 

Jag och Emelie

 

 

Jag som har noll färg hemma på mina möbler är så taggad att få upp dessa på våra väggar!

 

 

Att posera med sin mage går sisådär just nu haha, blir inte jättemånga vinklar som är så snygga!

 

 

Fick med en underbar goodie bag där en av tavlorna från kollektionen redan fått en plats här hemma, ska visa er strax!

 

Nu kom jag nyss hem efter att ha varit på ultraljud och hos barnmorskan, allt såg jättebra ut med lilla killen, så kul att få se hans lilla mun och söta näsa på ultraljudet, fick en sån jäkla våg av längtan efter honom!!! I går satte vi upp hans skötbord i hans rum, ska visa hur bra det blev och hur vi sparade otroligt med plats genom att hänga det i bokhyllan!

 

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!