Tack

Hej,

 

Vill börja med att tacka er alla som skrivit här och på instagram kring kommentarerna om min gravida kropp, jag vet att jag inte ska ta åt mig av några få kommentarer men jag känner att det inte ens borde förekomma några kommentarer om andras kroppar. Jag vill fortsätta lyfta detta ämne då jag ser att jag inte är ensam i att vara utsatt för dessa kommentarer över nätet och vissa av er berättar även att det hänt ansikte mot ansikte.

 

Vi är kvinnor, vi ska inte dra ner varandra, vi ska lyfta varandra. Tillsammans kan vi hjälpa varandra att nå höjder inom karriär, utbildning och vänskap – vi kan tillsammans skapa en bättre värld, det är jag säker på.

 

 

Jag har varit på arbetsplatser och otaliga möten där jag fått nedlåtande kommentarer från män i samma positioner som mig samt i högre positioner, kommentarer som ”Är det den tiden på månaden” ”Du är väl inte gravid” ”Det är bara för dig att flörta lite med kunden så får du uppdraget” ”Bär något urringat” Listan kan göras lång. Jag vill så gärna se fler kvinnor i högre positioner som kan föra vår talan och sätta stopp för det som sker runt oss, så kan vi inte komma överens om att vi tar tillräckligt mycket skit från män som det är? Vi ska inte göra så här mot varandra.

 

Så tack till alla er som gav mig era berättelser om vad ni varit med om och jag BER er som kommenterar på andras kroppar, utseende eller framgång att tänka en extra gång. Det är dags att ni förändrar er och jag är säker på att vi redan är på väg mot bättre tider.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • I mina ögon är du vacker och ser sund och hälsosam ut. Alla är vi olika.

    M 2018-06-12 22:30:49
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!