Söndagar och nedräkning

 

Hej bästa,

 

Njuter för fullt av min söndag i myskläder och i famnen på min älskling, ligger och kollar en film på Netflix och varvar med att småäta allt gott vi har i kylen. Har redan fått i mig en massa bär, juicer, pannkakor och rostade mackor med smör haha. Nu är det verkligen nedräkning i graviditeten, jag är så spänd på att få träffa honom och se hur han ser ut, vår lilla son. Ofattbar känsla och jag börjar få en liten föraning om hur det kommer kännas, den otroliga kärlek jag redan känner.

 

Min kille hade sin daddy shower igår, han hade bjudit hit alla sina killkompisar för öl, hamburgare och häng. Så kul idé tycker jag då det är så mycket fokus på mig och magen så är det viktigt att ens partner med får bli firad 🙂 Jag smet hem till min syster och blev bjuden på en av de bästa måltiderna jag ätit, herregud vad gott det var!

 

 

Koreansk flankstek med kimchi och sesammarinerad gurka

1. Koka 4 portioner jasminris enligt anvisningen på förpackningen.

2. Finriv det yttersta skalet från 1 lime och lägg i en bunke. Blanda ner pressad saft från en halv lime, 3 1/2 msk vitvinsvinäger, 2 msk socker och 2 msk vatten.

3. Hyvla skivor av 1 gurka med osthyvel och blanda ner i limelagen. Ställ åt sidan. Innan servering, häll av lagen och blanda 3 msk sesamfrön med gurkan.

4. Blanda i en bunke: 1 dl japansk soja, 2 vitlöksklyftor (pressade) och 2 msk socker.

5. Skär ca 600 g flankstek på längden till 3 avlånga bitar. Strimla varje bit till tunna skivor. Blanda ner köttet i sojamarinaden.

6. Stek flanksteken med marinaden i lite olja i en het stekpanna, ca 3-4 min.

7. Servera flankstek, ris, kimchi och marinerad gurka i blad från 3/4 isbergssallad. Om du vill, toppa med lite mer sesamfrön.

Vi hade även salmalax för icke köttätare, bästa jag vet är denna lax som min syster introducerat mig till – wow!

 

 

Idag ska jag anordna en av de finaste tävlingarna jag haft, jag kommer tillsammans med Silver Cross och Bonti lotta ut en barnvagn till nybliven mamma eller någon som väntar barn, det är inte alla som har råd med en barnvagn och jag är så glad över att kunna lotta ut en till någon lycklig tjej där ute!

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!