Min vecka

 

Hej fina ni,

 

I vanlig ordning så tycker jag att vi kör en veckans planer för veckan som kommer och som vanligt är den fylld av en massa roliga saker, älskar alla event och saker som händer nu innan alla försvinner iväg på semester och Stockholm blir öde. När vår lilla kille bestämmer sig för att komma så hoppas vi att han är så snäll att vi kan ta bilen ner till Åhus och bo där i en månad och njuta av sommaren där. Skönt att vara nära sin familj!

 

Måndag – En fotograf kommer hit kl 10 och ska göra en hemma hos reportage här, så kul. Så jag ska smita iväg på morgonen och köpa lite snittblommor för det har jag helt missat att göra 🙂 Annars ska jag samla ihop mina kvitton och förbereda bolaget för att se hur jag ligger till inför bokslutet – yay.

 

Tisdag – Mitt handtag och fönster på min bil är sönder så jag ska lämna in den på morgonen – skönt att äntligen få det gjort. Sen ska jag till barnmorskan för att se att allt står rätt till med mig och mini. Jag har än så länge bara haft låga järnvärden och lågt blodtryck , så skönt!

Fixa mina naglar!

 

Onsdag – Pressfrukost för mitt nya ambassadörskap för Glacier som ska vara på ett hotell, hur agiskt att börja dagen med en rejäl frukost? På lunchen ska jag bort till Grand Hotel och ha ett möte kring bloggen. Sen på eftermiddagen möter jag upp min stjärna Parvin för att gå på ett event på Nosh and chow. Fullspäckad dag!

 

 

Torsdag – Jobb på kontoret inne i stan och sen ska jag möte upp min fina agent Johan för en workshop på eftermiddagen – älskar det! Hoppas på att jag ska kunna träffa min fina Jessica denna dag! Utse vinnaren av vem som vinner barnvagnen, blir så tårögd när jag läser alla fina kommentarer om vem som ska vinna, kommer bli SÅ svårt.

 

Fredag – Möte med s-play gällande en satsning kring youtube – så spännande! Sen ska jag på lunch med mina kollegor på Erik Olsson m vi ska äta på berömda Oaxen, är sååå taggad! Ska boka in en spraytan denna dag med!

 

Veckans bästa – Att jag kommer bli klar med mitt bokslut och få översikt på mitt bolag där jag nu ska in med ännu en verksamhet vilket känns så jäkla spännande och jag är så otroligt stolt över mig själv.

 

Veckans utmaning – Att ta tid till att nyttja mitt kort på Sturebadet och ta mig tiden att röra på mig, träna lite rygg, simma och njuta nu innan jag ska föda, jag MÅSTE bli bättre på att inte ha några som helst planer och bara njuta av att vara ledig.

 

 

HEJ VECKA 38!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du är så sjukt inspirerande, jag förstår inte hur du kan ha så mycket energi nu när du är gravid, skicka över lite please 🙂 Stort lycka till med din nya satsning, ska bli så spännande att följa <3

  Madeleine - Event- & Bröllopskoordinatorn 2018-06-11 21:40:33 http://madeleinebjoerk.modette.se/
  Svara
 • Sååå fin mage wow har följt dig länge , tiden har gått så fort , så fint barnrummet blivit
  Lycka till

  Julia 2018-06-11 20:03:50
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!