Min dröm och massage i 120 min

 

Hej bästa,

 

Vi somnade när det fortfarande var ljust ute igår haha, snacka om att vara helt slut! Så jäkla skönt att vakna vid 08 och vara helt utvilad, hur orkade jag vara ute och festa innan? Ni ser mig ute igen om två år typ haha. Jag vaknade med ett sånt sug efter pannkakor så jag pussade lite extra på min kille som är som en dröm som smet iväg och handlade ingredienser och lagade det till mig. Hur snäll?

 

 

Vi åkte aldrig och handlade till hans daddy shower igår så vi ska iväg nu och handla burgare och öl till alla 15 killar som kommer haha, jag ska iväg på massage idag, 120 min av varm kokosolja och bara njuta! Sen åker jag nog hem till min syster och bara hänger där! Älskar lördagar.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!