FRIYAY

 

Underbara,

 

Jag kan knappt sitta still, jag är så fylld med energi och jag är så satans jäkla lycklig över att min affärsidé nu har blivit på riktigt, jag kommer att sätta igång med detta redan under nästa vecka och NI ska självklart få vara med och få reda på vad tusan jag ska göra nu. Ännu en sak som jag älskar. Jag kan inte förstå att jag gör det, höggravid och allt haha, men jag vet att det kommer bli bra och jag kommer kunna jobba under tiden jag är mammaledig med detta. Tackar gudarna för min underbara kille. Jag pratade med både min mamma och pappa idag som fick höra om mitt nya bolag och de är så jäkla stöttande och peppande – tack fina ni! Jag frågade min mamma som är barnmorska när den där tröttheten i graviditeten ska komma till mig, jag verkar bara få mer energi – hur är det möjligt?

 

Min fredag har med andra ord startat riktigt bra , jag har dessutom varit och fått en riktigt snygg bränna på Bronza så jag känner mig så fräsch just nu! Kom nyss hem och ska vänta in min kille som kommer med vår nya barnvagn – jag är såååå taggad att få se den! Sen ska han och jag åka till Nacka Forum och köpa middag samt massa saker till hans Daddy-shower hahahaha, ja ni läste rätt. Han ska ha en shower med sina killkompisar, hur jäkla gulligt är inte det??

 

 

 

Älskade brosch. den livar upp min jeansjacka som jag nyss köpte på H&M – klick

 

 

Lyckan att hitta den perfekt slitna jackan för 399 kr!

 

 

 

Shortsen är med från H&M för 199 kr – klick

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så spännande det ska bli att följa dessa olika parallella resor! Jag var inte heller trött på slutet sv min graviditet bara mest irriterad på att jag behövde kissa Hela tiden, jag har ju liten blåsa annars men under graviditeten? Det var nästan löjligt ???

  Sofia 2018-06-09 08:16:36
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Haha jaaaa jag blir galen på att knappt kunna gå en runda utan att få panik av att han trycker på blåsan haha. Blir galen, att åka en lång bilfärd finns inte på kartan!

   jannikeebbing 2018-06-10 21:28:15
   Svara
 • Hahaha samma hände mig när jag va gravid nyss.. gick från 80%på jobbet till 100. Jobbade in mot slutet och hade två andra barn hemma. Idag vet jag inte hur jag klarade det.

  Hana 2018-06-09 01:43:15
  Svara
  • Svar på Hanas kommentar.

   Vad sjukt haha, så kul att du med kände så! Hoppas jag blir som du när jag har barn med!

   jannikeebbing 2018-06-10 21:28:47
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!