Matfestival och storstädning

 

Fina ni,

 

Oh my lord, jag sitter helt svettig i soffan efter att jag hållit på i non stop med att storstäda vår lägenhet, jag har hållit på sen klockan var tio, det var absolut inte min tanke att jag skulle göra allt detta men när jag väl satte igång kunde jag inte sluta haha. Vi har ju haft söta lilla Hampus på besök och då blir det en hel del hundhår i säng , soffa och golv så jag började med att vädra alla kuddar, täcken och tvätta sängkläder sen åkte dammsugaren fram och massa härliga rengöringsmedel haha. Finns det någon härligare doft än det? Jag testade produkterna från Ren logik och de doftar verkligen ljuvligt.

 

 

Nypon doftar denna och är miljömärkt och utan starka och farliga ämnen! – klick

 

 

Jag smet nyss ner för att köpa en latte, macka och en kardemumma-bulle aaaah så gott jag smäller av! Alla fönster här hemma står på vid gavel för att jag ska bli lite svalare haha. All tvätt hänger ute på balkongen med, det är något speciellt med tvätt när den får torka utomhus!

 

 

Luftar ni med era täcken och kuddar? Bästa känslan!

 

 

Dansar runt i mina fluffiga inneskor som jag fick i en goodie-bag från Rusta – de kommer i butik i augusti , kan verkligen rekommendera dem!

 

 

Nu ska jag fortsätta att rensa ut allt som blivit gammat i skåpen i köket, jag har en tendens att alltid köpa på mig för mycket saker hem för jag inte vet m vi har det… tror vi har sex påsar med nachochips haha, varje gång köper jag hem det. Ska bort till Ica sen för att fylla på kylen lite och komma på någon god maträtt till i kväll, jag är så galet sugen på en asiatisk sallad med salmalax – hur gott? Med en massa jordnötter och god dressing och givetvis en hel kruka koriander i….. MUMS!

 

Igår var vi på Smaka Stockholm i Kungsträdgården, jäklar vad mysigt och GOTT det var. Vi tog båten in , vilket är så mysigt att jag knappt vet var jag ska ta vägen, och hamna på 20 min mitt på Strandvägen. Sötnosen Hampus var med såklart.

 

 

Min snygga kille!!!

 

 

 

Ni ser ju hur otroligt mycket folk det var och solen var med oss under en stor del av dagen, jag hade önskat lite mer efterrätter men jag fick kompensera med glass 😉 . Min kille hade hört massa gott om Babas hamburgare så vi ställde oss snällt i den galet långa kön – det var SÅ värt det kan jag lova. Herregud vilken burgare. Vi googlade om det när vi kom hem och jag är sååå glad att de kommer till Nacka forum nu i juni!

 

 

Alla ville gosa med Hampus, inte konstigt!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej fina! Tofflorna från Rusta, inte J**k ? kram!

  Andrea 2018-06-08 20:21:45
  Svara
 • Hej!
  Din blogg är min favorit?! Härligt att du uppdaterar med nya inlägg ofta! Du inspirerar verkligen med din stilsäkerhet, både när det gäller inredning och kläder! Du verkar vara en urgullig tjej med härlig positiv energi! Lycka till med allt och kör inte slut på dig själv!
  Trevlig helg!

  Helene 2018-06-08 16:04:32
  Svara
  • Svar på Helenes kommentar.

   Hej!
   Åh, vad glad jag blir. Älskar att kunna inspirera och vet själv hur mycket jag älskar att läsa om det och gillar när det uppdateras mycket!! Tack snälla du för din underbara kommentar, det värmer.

   jannikeebbing 2018-06-10 21:30:31
   Svara
 • Ååå älskar läsa din blogg.. Så mysig.. och du verkar vara en sån underbar person ♡

  All kärlek till er två ♡♡

  VIKTORIA 2018-06-07 22:25:14
  Svara
 • Cool doggy!

  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!