Unnat mig

 

Hej godingar,

 

Efter att jag signat för mitt största ambassadörs-avtal så kände jag att jag ville unna mig något fint som jag suktat efter ett tag, sagt och gjort så åkte jag till Chanel-butiken och hoppades på att de skulle ha broschen hemma, HURRA för det hade de. Tycker den är så otroligt klassisk och kan göra vilken kavaj eller jacka ursnygg – basplagget behöver inte kosta så mycket då broschen lyfter hela plagget. Sen åkte jag till mitt favvo ställe för massage i 90 min med varm kokosolja, oh herregud vad skönt det var. Kände mig som en ny människa efter det. Var nyss ute med Hampus en lång runda och myser i soffan med min lista av saker jag har kvar sedan igår haha, går sakta med säkert framåt 🙂  Sitter med vänner i bakgrunden, så jäkla bra! Hoppas ni haft en bra tisdag sötnosar, vi hörs strax igen!

 

 

 

 

Hej finaste broschen, du och jag ska upptäcka världen!

 

 

Min jacka kommer från LXLS , jag har storlek M – klick , ni får givetvis rabatt via koden BISSE15 – yay

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!