Power woman, latte i solen och ett stort samarbete

 

Hej fina,

 

Ja ni hör ju på rubriken att det här är ingen vanlig dag, jag är så jäkla stolt över mig själv och det jag är på väg att bygga upp, aldrig trodde jag att jag skulle komma så här långt på så kort tid, min blogg har nyss fyllt ett år, ni är 50.000 unika följare här vilket är så jäkla häftigt och gör mig till en av Sveriges största inredningsbloggar, hur galet är inte det? Jag försöker uppdatera flera gånger om dagen med allt möjligt och jag känner mig fylld av inspo. Jag håller på med en affärsidé kring inredning och större projekt än vad jag vågat drömma om, jag har haft den här idén i säkert tre år och nu slog jag fast att jag måste göra det. Jag måste ta tag i min dröm innan någon annan gör det.

 

Jag tycker att 2018 känns som kvinnans år, då vi får den plats vi så länge förtjänat. Vi står inte längre i skuggan, eller rättare sagt vi vägrar stå i skuggan av männen – vår tid är nu. Det vi alla kvinnor har kämpat för börjar bli verklighet, vi är inte helt där ännu men jag känner hur vi peppar varandra och stöttar varandra att nå framgång! Power woman har nog aldrig använt så flitigt som nu, så vad säger ni ska vi göra detta till vårt år? Året då drömmar kan bli verklighet!

 

 

Bästa citatet

 

 

Jag kom nyss hem efter en lång promenad med finaste vovven, herregud vad jag kommer sakna honom, så skönt att komma ut och gå, så lätt att man bara stannar inne om man inte måste. Var nere på caféet här på Kvarnholmen och köpte med en latte, idag blåser det lite kallare, hemsk jag är som tycker det är skönt! Ska klä på mig och sen in till stan för att möta upp Johan och gå igenom två nya samarbeten, kanske svänger inom Metros kontor också för att förbereda lite saker som ska ta tags i med!

 

 

So fluffy

 

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!