Måndag, bästa leveransen och planering

Hej babes,

 

Hejja måndag, första natten jag sovit utan att gå upp på toaletten haha alla säger att man ska vila nu innan an kommer, lättare sagt än gjort kan jag lova, allt varvas med konstiga drömmar, en stor mage som är i vägen och en blåsa som är stor som en pingisboll… Jag börjar förstå vad alla pratat om när det kommer till att de sista veckorna är värst, väntan liksom och hur mycket du växer i slutet. Jämfört med förra veckan så är denna vecka extremt mycket lugnare vilket passar mig utmärkt. Så vi kör en gammal hederlig min vecka tycker jag så ni har koll på mig 😉

 

Måndag: Sitta med det urtråkiga – räkningar och lägga in alla mina utlägg i bolaget och skicka iväg fakturor. Så jag ska göra en riktigt god latte och sätta mig till rätta med allt. Mellan 11-13 kommer en stor leverans från Jollyroom med en massa saker till vår lilla kille. I eftermiddag har jag tid hos barnmorskan.

 

 

Tisdag: Kontoret för att påbörja min mamma-ledighet, jag måste planera upp de bostäder jag ska köra, vilket blir få. resten ska David ha hand om under tiden och även de affärer som ska säljas när jag är hemma, han får vara på visningarna och jag får sköta marknadsföringen. Vidd lunch har jag ett möte med min underbara agent Johan som har ett väldigt kul samarbete för mig, så himla taggad. Ni får veta mer i morgon!

 

Onsdag: Sveriges nationaldag, mysa med min kille och njuta av att ha en ledig dag tillsammans med F, äta mat i sängen, spela datorspel och inte göra något!

 

Torsdag: Inga planer, älskar det, så jag tror jag ska unna mig en heldag med mig själv bara, massage, fixa naglarna och köpa in lite saker till mig själv, kanske strosa runt på MoS, hade velat köpa mysiga underkläder och sovkläder.

 

Fredag: Kontoret igen för att fixa lite sen är det HELG, igen, undra om denna vecka kommer gå lika fort!

 

Hoppas ni får en grym vecka, jag hoppas att jag denna vecka ska ta tag i en liten affärsdröm som jag haft i säkert två år nu, jag vet hur otroligt bra den hade kunnat bli och jag vet att jag måste sätta mig ner för att se om den går att utföra i praktiken. Jag tror på produkten nu behöver jag helt enkelt bara lägga upp en affärsplan och en budget för det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!