Dagens tips

I samarbete med Campadre

 

Hej fina,

 

Ååååååh Jannike sätt igång nu, jag har inte ens gjort två punkter på min lista idag. Jag kommer liksom inte igång. Jag gör allt annat än det jag ska. Vissa dagar så är jag så ofokuserad och drar på saker som jag måste göra, gah! Nu har jag i alla fall kollat nätet efter utemöbler haha, jag hittade gamla bilder från min villa och uteplatsen jag skapade där, vinhållaren försvann någonstans på vägen och jag fick ett enormt sug efter att klicka hem en ny! Så jag tänkte att jag skulle tipsa er med , sjukt fint att ha bredvid bordet både inne och ute, lite hotell-feeling!

 

 

Ni hittar en riktigt prisvärd på Campadres hemsida ( ni måste bli medlemmar för att ta del av deras erbjudanden! ) KLICKA HÄR  sen kan ni söka efter märket Dorre!

 

 

Till vänster ser ni vinhållaren jag hade, så jäkla snyggt!

 

 

Utemöblerna är från 2 år sedan på Bauhaus!

 

 

Denna snygga barvagn har jag här hemma med – klick

 

 

Så himla snygg att servera saft eller drinkar ur! 199 kr – klick

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!