Snygga fläktar

 

Hej fina ni,

 

Söndagar, kan inte annat än att älska dessa dagar, dock vaknar vi numera även på helger av byggare utanför fönstren – hur kan det vara okej att de är här även söndagar? Mer eller mindre den enda dagen som man inte ställer klockan så väcks man av det – blir galen! Jag har precis varit ute med lilla vovven – så varmt redan het underbart!

 

Igår var vi på Joannas och Mathildas 30-års fest – wow vilken stämning det var, alla hade verkligen gått all in på carnival-temat! Så sjukt fina allihop, jag kom som Pocahontas för det var det enda jag hade hemma som passade mig och magen 🙂 Lite kul då detta var min absoluta favorit-disney när ja växte upp, jag ville leva i vildmarken som henne och efter den filmen började jag bygga kojor i skogarna runt vårt hem och låtsas att jag va Pocahontas 🙂 Tjejerna bjöd på så jäkla god mat och dryck! Flera live-uppträden med. Finns det något bättre än dagsfester?

Jag var så dålig på att ta bilder igår men hoppas jag kan ta från de andra tjejerna som var lite bättre igår 🙂 Jag kom över en tjejs instagram igår som hade n så sjukt snygg hemma och jag började genast kolla upp varumärket som kommer från vårt fina grannland! – klick alla bilder är från deras hemsida.

 

 

 

Hur snygg var inte denna i svart? Magisk

 

 

 

Bild från @lifestylebybynk

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!