Styling av en pool

 

Hej fina ni,

 

Hoppas ni njutit av fredagen, jag har varit och fixat mina fransar på morgonen sen smet jag bort till Vanessa på Scandinavien Skin center som äntligen har en salong i Stockholm, älskar det! Det är där jag gjort alla mina behandlingar och fillers. Träffade en gullig följare där som va så go, så kul när jag får ansikten på de som följer mig med! Efter åkte jag hem och min kille slutade med tidigare än vanligt, så skönt. Kändes som många tänkt samma denna fredag för det var köer redan vid 14! Fs pappa och fru var här för att se lägenheten och området, så kul att få visa allt nu när vi snart är klara!

 

Idag fick jag bilderna på den otroligt snygga pool som en förening har på Liljeholmen , där har jag och David en trea till försäljning, vi la ut den idag – klick

Så här har de andra mäklarna valt att presentera poolen, jag valde att skapa mer känsla i bilderna då detta är ett otroligt bra attribut som väldigt få föreningar erbjuder.

 

 

 

 

 

Här har man utsikt över grönområde och sjöutsikt, magiskt område!

 

 

Jag blandar gärna detaljerade bilder med bilder som ger en helhet, att enbart ha detaljbilder funkar inte men tillsammans på detta vis så skapar det en riktigt bra känsla

 

 

Hur gott och inbjudande ser inte detta ut?

 

 

 

 

Jag och kulan in action haha, så jäkla varmt det var men så värt det

 

 

Nu ligger jag i sängen och myser med lite Vänner på datorn, i morgon ska vi till Sickla köpcenter och köpa våra kostymer till Joanna och Mathildas 30-års fest, yay ska bli så kul. Får se vad jag kan ha på mig haha, är lite begränsad 😉 Ska tydligen bli riktigt kanonväder i morgon med, underbart!

 

PUSS

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tack för inspirationen. Vi ska sälja vårt hus i sommar, vi har pool så nu har jag fått härliga tips. En fråga som du inte behöver svara på men som jag funderar på. Jag har ett rum som Walk in Closet med alla kläder och accessoarer , ska man ta med ett foto från det rummet när det läggs ut på hemnet eller blir det lite för privat. Har googlat ch sökt på hemnet men det är ytterst sällan man tar med bilder från WIC, är min känsla, vad har du för erfarenhet? Kram och tack för en härlig blogg/Åsa

    Åsa 2018-06-02 00:01:53
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!