Tack

 

Underbara,

 

Vilka otroligt fina kommentarer jag fått av er efter mitt inlägg sent igår, så många som känner igen sig och som upplevt eller går igenom tuffa saker som jag gjort. Jag älskar att dela med mig och kanske påverka någon av er 50 000 som är här inne och läser till att bli ett med er själva och inte gå på hur fejkad världen är och att alla som bloggar och instagrammar inte mår dåligt eller har problem. Så tack, för allt ni skrivit, det berör mig så oerhört mycket.

 

Nu ligger jag i soffan efter att min lilla kille i magen tyckte jag skulle gå upp vid 06 haha, jag har ju fått äran att passa sötaste vovven Hampus så han har hållit mig sällskap och morgonrundan är redan avklarad! Så mysigt med hund, man kommer ju verkligen ut och rör på sig så mycket mer!

 

 

Goset

 

 

Hur gosig är han inte haha? Jag har tid för att fixa håret hos Emelie på Hairtalk kl 09 så med tanken på trafiken härifrån borde ja åka redan vid 08 – fy fasen alltså jag är inte avundsjuk på de som sitter i dessa köer dagligen. Jag ska färga håret lite ljusare med framme vid luggen men behålla den lite mörka färgen i botten.

 

Sen ska jag och Parvin på ett lunchevent med Kappahl, så kul sen blir det jobb på kontoret resten av dagen! Sista eventet vi hann med igår var DryLake som visade så otroligt fina klänningar, där mötte vi även upp min fina Jessica 

Vi åt en massa frukt och fick välja och vraka bland alla de underbara klänningarna, jag valde en långklänning och en blå liten dröm som får vänta tills jag är inte är gravid längre att bära haha

 

 

Så mycket fint alltså!

 

 

Här ser ni den blå jag valde, hur underbar?

 

 

Sötnosen alltså, alltid så glad!

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!