Hej

 

Hej babes,

 

Hoppas ni njutit av er torsdag, vart tog denna vecka vägen? Helt sjukt vad tiden bara springer iväg om ett par veckor är vår son här, jag kan knappt förstå det!!! Det är så nära nu, nio månader vart tog de vägen??? Jag har gått i lite butiker och suktar efter tighta höga jeans som tusan, jäklar vad snyggt mode det är just nu! Jag föll för en riktigt snygg klänning som går att beställa till Sverige – här  hur snygg är den inte?

 

 

I kväll fotade jag av mitt samarbete jag har med Beambox, så jäkla smart affärsidé att kunna skicka iväg en massa boxar med kläder eller saker du inte behöver just nu, sen tar de bilder på allt i lådorna så du enkelt kan kolla vad du har där online. Jag skickade iväg alla våra höst och vintersaker som jag inte vill ha i ett förråd utan på ett lite säkrare ställe, så skönt med mer förvaring här hemma!

 

 

Huuur söt blev inte Hampus på bilden? haha kunde inte låta bli att ha med honom

 

 

Blommorna jag fick idag på eventet blev så snygga i vasen från Jonathan Adler, ni hittar den här – klick

 

Puffen hittar ni här – klick

 

Nu ligger jag här och ska kolla film med min älskling, i morgon har jag en riktigt skön dag , ska börja med att fixa mina fransar, sen förbi Vanessa och tjejerna som öppnar upp sin salong där jag gör fillers HUR BRA? Ni kan boka hos henne under hela helgen – klick

Sen ska jag vidare till Metro för att jobba lite och styra upp de samarbeten jag har inför nästa vecka, vet ni vad? Jag signar mitt absolut största nästa vecka – JAG ÄR SÅ GLAD! Vår lilla son ska vara med på en del av designen, hur coolt är inte det?

 

 

PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Brukar du göra Aha-kur så här års? Stod attan skulle undvika solen ca en månad efter avslutad behandling?☺️ Tacksam för svar!

  Johanna 2018-06-02 16:19:08
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej! Ingen sån behandling nu under sommaren, jag har iofs alltid minst 30 SPF i ansiktet men det är dumt att riskera något!

   jannikeebbing 2018-06-07 14:22:31
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!