Event och fix

 

Hej godingar,

 

Jag smälter haha, idag kvittar det nog om man är gravid eller inte, alla verkar smälta i den fantastiska värmen. Jag började min dag med ett helt otroligt lunchevent ute på Djurgården i en helt otrolig miljö med lika otroliga kläder från Softgoat och underbara saker från ett av mina favoritmärken Clarins. Vi satt i skuggan av äppleträden och åt en helt fantastisk lunch med nypotatis, sallad och lax – mums! SÅ fräscht! Vi blev presenterade den nya kollektionen av kläder och jag föll pladask för en ljusgul tröja som jag så snällt fick med mig hem, jag längtar tills vår son är född och jag kan ha den tillsammans med ett par vita shorts och njuta av ljumna kvällar. Clarins var så givmilda och en hel kasse med underbara dofter och krämer följde med mig hem, lyckan! Nu kom jag nyss hem efter en sväng inom H&M för att köpa ett par extra kläder inför eventen resten av veckan, hittade en massa snyggt som jag ska testa hemma, vad är det med Sverige och deras usla omklädningsrum? Köper hellre med mig hem och testar i lugn och ro än att trängas i ett minimalt bås med kass belysning!

 

 

 

Hur vackert ?

 

 

Alla dessa färger och former, var svårt att välja kan jag lova!

 

 

Här står jag och magen 🙂

 

 

Vilken plats alltså, atmosfären och alla ljuvliga dofter av blommor, kan man få bo här?

 

 

Fina Lotta och Mathilda

 

 

Blev kär i denna dukning de gjort med alla utslagna blommor i små vaser!

 

 

Goa Mattimån ni vet väl att hon hjälper er med event som det här? SÅÅ duktig

 

 

 

 

Svårslagen lunch när det är så varmt, älskar nypotatis!!!!

 

 

Underbara påsen, fick plocka på mig lite solskyddsfaktor nu med från Clarins, viktigt som. tusan när jag har så mycket hormoner i mig, lätt att få mörka partier om jag är ute i solen, de försvinner aldrig! Jag åkte direkt från eventet ihop med Mathilda i min fullproppade bil haha som vi skrattade, till Bronza för att bli gyllenbrun utan solen, såå jäkla skön känsla att bli megabrun utan att ligga i solen och riskera min hy.

 

 

Haha sååå brun innan man kan duscha bort överflödet!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Varifrån är ditt fina halsband med brickan?

  Klara 2018-05-30 22:41:02
  Svara
 • Det er varmt om dagen, men det er bare å nyte det så godt det går.

  For en herlig og blomsterlig borddekning. Vakkert!

  Julie Henriksen 2018-05-30 09:51:15 https://www.kjokkenutstyr.net
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!