Min vecka

 

God morgon!

 

Hej fina ni, hoppas ni haft en helt magisk helg med nära och kära och en massa sol. Jag blir så lycklig när jag ligger och kollar folks storys på instagram, hur alla verkar njuta så mycket. En sak jag ångrar väldigt mycket det är att jag inte kom igång med träningen under min graviditet, jag jobbade så jäkla mycket och hade noll tid eller ork att just träna.  Jag känner mig så himla svag i kroppen just nu. Frågan jag ställer mig är hur länge jag ska jobba nu innan han är beräknad? Alla säger olika, är nog bara jag som kan avgöra 🙂 Ge mig gärna tips om ni har några!

 

 

Måndag – försöker alltid att ha en lugn måndag utan en massa möten utan ha tid att ringa alla samtal och svara på alla mail, ikväll är det visning av två lägenheter där budgivningen redan är igång!

 

Tisdag – Härligt lunchevent med soft goat som bjuder på lunch på Rosendals trädgård, så mysigt ställe! Har ett samarbete som jag ska fota för så det ska göras klart den dagen och en del kontorsjobb med mäkleriet 🙂

 

Onsdag – Ska på lunchevent igen men denna gång med Parvin, hejja oss 🙂 Sen är det dags för möten med ett par säljare som vill sälja sin bostad. På kvällenn ska jag och Jessica äntligen ses och gå på AW tillsammans med DryLake som jag varit modell för. Älskar deras fina kläder! Det bästa med denna dag är att jag ska vara hundvakt i en vecka för finaste Hampus som är med i min header – jag saknar min vovve som nu bor i Marbella så otroligt mycket, gör ont i hjärtat när jag tänker på honom, minns han mig ens längre, usch.

 

 

Torsdag – ÄNTLIGEN ska jag till fina Emelie på Hairtalk och fixa mitt hår, färga det och bli fin. Hon är bäst! Kan inte leva utan mitt hår nu haha. För er som inte vet vad det är så är det löshår som du fäster med tejp, så otroligt skonsamt mot ditt egna och ser så jäkla bra ut! Då ska Hampus min lilla lånevovve få följa med sen ska vi mysa runt i någon park!

 

 

Fredag – fixa mina fransar på morgonen så skönt att ha det gjort innan helgen, resten av dagen ska jag bara mysa med vovven och inte ha något mer inplanerat!

 

 

 

Min fina Nacho 🙁

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Måste bara säga att jag läser allt du skriver o har följt dig länge , så vist kommer jag ihåg er lilla hund . Förstår din känsla av o inte ha honom längre , jag har haft många hinder genom åren en del många år en del som vi förlorat för tidigt … snart har du din son att kunna ge din kärlek

  O du det där hur länge du ska jobba är ingen annan som vet ,, de känner bara du
  All lycka ?☀️

  Annelie 2018-05-29 08:28:55
  Svara
 • Jag tror absolut att det bara ör du som kan avgöra vad du orkar och hur du mår i kroppen, jag jobbade fram till samma vecka som min prins kom MEN jag jobbade bara halvtid, har ett tungt jobb inom vården så jag kände att min kropp inte orkade mer men ville inte vara hemma helt, jag vill träffa mina fina patienter och kollegor ju! Kram

  Sofia 2018-05-28 17:17:53
  Svara
 • Hur ofta behöver du fixa till håret? Funderar på att skaffa samma men undrar hur mycket jobb det är.

  Annika 2018-05-28 11:21:58
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!