Industrivägg

 

God morgon,

 

Kunde knappt vänta på att få gå upp idag för att se resultatet av industriväggen och spegeln i dagsljus, jag kom hem sent efter att ha varit hos min syster och myst under tiden som killarna från Nbo var här och gjorde de sista detaljerna. Vårt vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning på säkert 30 kvm så jag hade en vision om att dela av rummen med en lite annorlunda industrivägg- Sagt och gjort så skissade jag upp ett förslag till Pontus som skickade tillbaka en ritning som kändes otroligt bra och unik.

 

När jag berättade för honom om min idé att sätta upp en spegel i mörkt glas så hade han kontakter på en leverantör som kunde ge mig vår drömspegel i ETT STYCKE, kan ni förstå att de lyckades få upp vår spegel som är nästan tre meter hög och två meter bred? haha helt otroligt och den är så jäkla häftig och gjorde att hela köket fick en unik känsla. Jag älskar att ha speglar för att få rummet att kännas ännu större och ljusare!

 

 

Så här såg det ut innan jag åkte hemifrån. SÅ spänd jag var!

 

 

Så här ser ni resultatet från vardagsrummet, 70 cm ut från vägg för att gå i samma djup som köket och håller en röd tråd i det måttet. Lite annorlunda att ha så stora öppningar mellan listorna med.

 

 

Innan var det öppet och fint det med men det fattades verkligen något.

 

 

Alla detaljer i resten av inredningen kom fram så mycket tydligare!

 

Här ser ni spegeln med som kom upp på hela väggen vid köksön

 

 

Så här såg det ut innan

 

 

 

 

Nu ska vi mer eller mindre bara upp med en häftig tavelvägg i vardagsrummet, hitta en lampa över köksön samt två fåtöljer ska få flytta in mitt emot soffan sen är vi klara. Tänk att vi bara bott här i två månader haha, jag är så hetsig med allt men jag har en så klar bild över hur jag tänker mig och F låter mig ha fria händer – tur det! Han får såklart se hur jag tänker och jag får sälja in det ganska ordentligt ibland, som den stora mörka spegeln var svår att förklara haha.

 

PUSS

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så fint verkligen! Men hur fick ni in spegeln j lägenheten haha? ?

    Hanna 2018-05-28 09:27:40
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!