Okej då

 

 

God morgon!

 

Klockan är inte ens 06 men min kropp bestämde sig tydligen för att jag var utvilad för jag vaknade sjukt pigg och kunde inte somna om. Magen kurrade dessutom. Så nu har jag lagt mig på soffan för att inte störa F med mitt knapprande på datorn. Gjorde mackor med kalkon och gurka, så jäkla gott tillsammans med ett iskallt glas med färskpressad apelsin juice.

 

Fredagskvällen blev så jäkla effektiv, vi kom hem och satte igång med att dammtorka, dammsuga, bädda om och slänga massa saker som legat och skräpat i flera veckor. Sån galet skön känsla när allt i hemmet är så rent och uppstyrt inför helgen. Jag kände att kroppen sa ifrån av min arbetsvecka och jag somnade vid 18 och sov i nästan två timmar, det händer aldrig. Vaknade av att min älskling stod och lagade mat, han gör ofta så, små detaljer i vår vardag där han alltid tänker på mig och gör små saker som betyder så otroligt mycket för mig. Jag såg ett klipp på facebook där min mamma taggade mig som fick mig att gråta av hur det berörde mig så otroligt djupt om vad jag varit med om.

 

Klipp

 

Ett förhållande handlar inte om att bjuda på dyra resor eller ge varandra dyra saker, det handlar om de små sakerna och om uppmärksamhet som betyder allt – att se varandra.

 

Så viktigt att ta upp då jag själv hamnade i en sådan relation där allt sådant försvann, de små sakerna och att inte bli sedd kan knäcka vem som helst.

 

________________________

 

 

 

 

Gårdagens event med min fina Mathilda var så mysigt och att träffa alla tjejer är alltid lika kul, Mathilda jag känt sedan vi växte upp i Åhus tillsammans. Nu har hon precis börjat satsa på sin dröm och jag är otroligt stolt över henne att hon vågar och att det redan nu går så bra, hennes första kund är Pillowtalk som säljer underbara kläder i kashmir och sängkläder i Egyptisk bomull.

 

 

 

Älskar att duka med små vaser som på bilden med blommor som ser ut att vara plockade på en äng

 

 

Hur snygga tjejer? Alltid lika kul att ses

 

 

T-shirten Mathilda har på mig skrev jag upp mig på , sååå snygg! Längtar tills den kommer!

 

 

Tröjan som Joanna har på sig var riktigt gosig med, kvittar vad den där kvinnan tar på sig så ser det genast coolt ut!!

 

 

Mysigt att sitta i Orangeriet och prata och äta urgod fisk med sparris

 

 

Så himla gott

 

 

Plötsligt fick jag en liten sötnos till bordsdam!

 

 

Satte mig i min överfulla bil, jag måste åka till Sova och lämna tillbaka allt jag lånat för veckans fotograferingar – puh. Täcken och kuddar i hela bilen haha.

 

 

Idag kommer bästa killarna från Nbo-design och ska sätta upp vår gigantiska spegel samt sätta upp industrivägg mellan kök och vardagsrum – som jag längtat! Nu kommer vi snart vara klara med allt här hemma innan lillen kommer 🙂 Sen är det allt det roliga kvar, tavlor och detaljer!

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Länken till klippet funkar inte??

  Lisa 2018-05-26 20:20:27
  Svara
 • Den texten tar jag och sätter på min kropp. Jag är nyskild efter att ha levt i ett destruktivt äktenskap de sista tre åren med bara ett mål. Att komma ur det och börja leva igen. På ngt vis vill jag ta med mig en tatuering som påminnelse om min styrka men har inte fullt hittat rätt. Men när du la ut den texten så bokade jag tid omg. Det är jag i den.
  Tack!!

  Pia 2018-05-26 15:44:24
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!