Blir inte alltid som man tänk

 

Hej fina ni,

 

Precis som rubriken lyder så är det inte alltid det klaffar haha, vi skulle stylat en pool idag i en förening men vaktmästaren hade glömt att öppna upp så vi får skjuta på det till nästa vecka, det innebär att jag har en jäkla massa bär och andra gosaker som jag får äta upp istället, så synd 😉 Jag knäppte av lite fina bilder i en park nyss för jag ville visa de fina korgarna som vi köpt in till stylingen, så jäkla perfekta och billiga från Lagerhaus. Älskar deras sortiment, de har så mycket roliga småsaker.

 

Nu sitter jag på Ett hem och jobbar lite innan jag ska på lunchevent här som fina Mathilda  håller i för att visa upp en kollektion med fina kläder bland annat. Älskar detta ställe, det är en stor villa som ligger centralt med mysigaste innergården och ett orangerie där man kan äta frukost eller lunch, verkligen romantiskt om ni ska ha en weekend i Stockholm!

 

Fick precis in en stor latte, mums!

 

 

Här sitter man i en hemma-miljö med otroliga möbler och detaljer

 

 

 

 

Den mysiga innergården

 

 

Fin korg och ännu finare blommor!

 

 

Mys, vill bara kidnappa F och sätta mig på en stor filt och njuta av resten av fredagen!

 

 

Hur gott ser inte detta ut ?

 

 

 

Hörs efter eventet

 

PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!