Tvätta rätt

Hej fina,

 

 

Kom nyss hem och bestämt träff med min älskling nere på kvarterskrogen här på Kvarnholmen, godaste pastan någonsin har de där, älskar att sitta mitt emot honom och bara prata och planera framtiden, vi har så mycket roligt på gång tillsammans och snart är vi en liten familj! Jag slängde på mig en ny klänning som jag köpte igår med, en sån där perfekt klänning som inte sitter åt och är otroligt skön i tyget – 179 kr dessutom, vilket kap!

 

 

 

 

Köpte den på H&M och har storlek M i den, rekommenderas starkt till alla gravida då ni kan använda den sen med!

 

 

Perfekt till amning sen !

 

 

Jag packade även upp min goodiebag från Washologi och älskar flaskorna, ska bli spännande att få testa dem och återkommer med vad jag tycker!

 

 

Jag gillar att plasten är återvunnen och miljön är prio för detta svenska bolag

 

 

Buketten fick vi också idag – färska blommor är ett måste!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Meeeen så fin mage wow wow och klänningen är superfin

    Anna 2018-05-24 20:51:15
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!