Dagens event

 

Hej fina,

 

Fy tusan vilken bra dag detta är, jag är på så bra humör idag och att det är strålande sol och min dag började med att umgås med min fina Parvin som är min agent här på Metro, en härligare och mer driven kvinna får man leta efter jag får så mycket energi av henne! Åkte in till Gamla stan och vi gick på event med Washologi och en härlig lunch. Som sagt, ett nytt märke för mig och jag ser fram emot att testa produkterna! Nu sitter jag på kontoret på Metro och jobbar med massa material och jag känner hur jag kan se detta bli något så otroligt stort och bra för mig i framtiden, jag är så otroligt glad och tacksam för denna möjlighet jag har och kommer förvalta detta!

 

 

Sjukt fina flaskor, jag brukar alltid hälla upp mitt tvättmedel i burkar för deras flaskor är så fula!

 

 

 

Hur fint matchade inte jag med denna tvättmaskin från Smeghr ser ni även min nya fina klänning från H%M i storlek 38 så. jag kan ha den efter graviditeten med!

Klick för klänningen

 

 

Parvins fina klänning är från Zara måste köpa den !

 

 

Min favorit var helt klart lavendel – hur underbar doft?

 

 

Love it!

 

 

Så vacker!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Bästa du, tack för idag!! Det gör vi om snart! ? Alltså vi ska göra så mycket kul ihop! ??

    Parvin 2018-05-24 20:01:11
    Svara
  • Älskar alla deras produkter köper ALLT där och nu kan man prenumerera också så himla smidigt , ha en fortsatt fin dag vackra du ☀️?

    Marita 2018-05-24 15:43:45
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!