Snabbis

Hej fina,

 

Smiter in en snabbis för att säga hej innan min dag sätter igång, började med en lugn dag på förmiddagen med massa räkningar som skulle betalas och jobb hemifrån, åt favoritfrukost – proteingröt med dadlar, valnötter och honung – mums! Nu ska jag in till Nina på Bronza för att uppdatera min fejkbränna haha, vad gör man inte när man inte kan sola 😉 Ska bli så härligt med färg. Sen ska jag till kontoret och chocka alla för man är inte så vacker i början haha. Jag och David har sena möten idag till klockan 19 så jag taggar till inför det.

 

 

Vi hörs sen,

 

PUSS

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej!
    Åh vilken härlig blogg du har! Hittade hit av en slump och har sträckläst alla dina inlägg. Fina bilder och tänkvärda inlägg. du verkar ju vara en go och fin tjej.
    Stor kram från Jämtland

    Helene 2018-05-23 17:37:34
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!