Min vecka

 

Hej ,

 

Jäklar vad veckorna springer iväg, hur ska jag hinna med allt? Idag är jag så jäkla nöjd över att jag tog mig tiden att smita in på H&M för att verkligen ta mig tiden att köpa klänningar, det håller inte längre i sommarvärmen att springa runt i jeans. Sagt och gjort jag kom ut med sex nya klänningar, massa nya härliga stora trosor haha – bekvämligheten kommer före allt annat nu haha. SÅ sköna kan jag säga. Jag köpte en massa nya amnings-bh och mysiga shorts! Jag köpte inget på mamma-avdelningen då deras saker rent ut sagt suger. Så jag köpte storlek 38 och högre i klänningarna så de sitter löst men med skärp blev de så sjukt söta och snygga på! Ni får se första i morgon 🙂

 

 

 

Torsdag – Dags för ett event med min fina Parvin igen och på schemat står Washologi , ett nytt märke för mig så jag ser fram emot att höra mer om dem, jag är en fanatiker när det kommer till städning och hygien samt att det ska lukta gott. Jag tänder nästan alltid ett doftljus när jag kommer hem, underbar känsla när det doftar. Just nu har jag Tom dixons ljus – klick

Fredag – Jag ska styla poolen som jag berättade om i tidigare inlägg, så ni får följa med på instastory om min dag och hur jag stylar, så kul! Ska även göra lite inköp till detta på morgonen, sen har jag och David möte. På lunchen ska jag till Ett Hem där min fina Mathilda håller i ett event – mys! En riktigt jäkla kanon fredag med andra ord. På kvällen blir det mys hemma.

Helgen – Kommer bestå av mysiga frukostar och häng i solen. Sen jobb på söndagen!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!