Styla en pool eller terrass

 

 

Hej fina ni,

 

Seriöst, vädret är helt underbart så skönt och alla mina fotograferingar jag har blir så mycket bättre i strålande sol! På torsdag har jag och David en bostad som har en pool i föreningen på deras terrass, hur fantastiskt? Varför gör inte fler föreningar detta? Jag kom på idén att styla upp poolen riktigt ordentligt så känsla kommer fram på bild. Så nu har jag kollat runt vad som finns och fastnat för detta, jag tror det kan bli en riktigt härlig sommarkänsla där.

 

Nu är jag på kontoret igen och ska äta lunch innan det är dags för pressvisning för Rusta!

 

 

 1. Papperstallrikar – klick
 2. Glas med flamingo – klick
 3. Kaktus med sugrör – klick
 4. Kudde melon – klick
 5. Picknickkorg – klick
 6. Bricka – klick

 

 

Strandväska – klick

 

Picknick filt – klick

Bricka – klick

 

Lite varmt att ha mörka byxor men har inget annat som passar haha

 

 

Igår var jag på Sova ( mitt nya samarbete ) och plockade på mig precis allt jag behövde för att styla en dubbelsäng som behövde bli snygg inför foto idag, blev sån otrolig skillnad! Jag kommer länka till allt jag använde så ni med kan få till en härlig bäddning hemma!

 

 

Älskar att blanda med linne-tyger. Dessa färger är helt otroliga

 

 

Den här kombon blev det, jag får före och efterbilder i morgon , ska bli så kul att visa er!

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hei! Jeg lurte veldig på hvor de fine beige og blå putetrekkene er fra? Takk for svar 🙂

  Cecilie 2018-05-24 20:07:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!