Event och date

 

 

Hej fina ni,

 

Puh, nu ligger jag i sängen och är HELT slut efter min dag som började redan vid 08 och styling. Denna dag känns så himla lång med tanken på allt jag hunnit göra. Eventet med Rusta som EkPr så snyggt hade bjudit in till var riktigt jäkla trevligt och jag fick umgås med min otroliga agent Parvin ( följ henne på instagram om ni inte redan gör det) som fixar alla mina samarbeten på Metro- hon är en riktig jäkla power woman. Hon och jag har de senaste veckorna fått in så otroligt coola samarbeten att ja knappt tror det är sant -lycka! Parvin hade med sig underbara Momo som är en magisk människa, alla borde ha en Momo i sitt liv 🙂

 

Rusta har på riktigt växt något enormt i mina ögon, deras kollektion som kommer är helt otrolig och den ser så dyr ut! Jag och Parvin var rörande överens om att detta är ett varumärke jag definitivt hade velat jobba med i framtiden – så kul! Passar allas plånböcker och du kan matcha med dyra saker och få deras produkter att se otroligt exklusiva ut.

 

Det bjöds på afternoon tea som var otroligt god, massa bakelser som passa en gravid tjej väldigt bra 🙂

 

 

MUMS

 

 

Otroligt fina färgkombinationer på deras kuddar som går i pudriga toner samt i sammet – vill ha alla.

 

 

Wow var min reaktion när jag såg detta överkast, så välgjort och prislappen ligger under 500 kr!!!

 

 

Hej puffar för otroligt låga priser!

 

 

Alltså dessa fluffiga små lampor var så jäkla fina, en stor i sovrummet – ja tack

 

 

Fina Momo!

 

 

Massa snygga tavlor

 

Efter eventet åkte jag till kontoret innan jag och David begav oss på möte på Östermalm en urfin liten tvåa, sen hade jag stämt dejt med min älskling på Kommendören, jag åt spädgris där förra året som jag inte kunnat sluta tänka på…. det kan jag nu för en gravid Jannike gillade INTE spädgris, jag har tappat smaken för kött helt sedan jag blev gravid så det var en ganska misslyckad middag men sällskapet var bättre, jag blir fortfarande  bubblar liksom i mig.

 

 

Alltid lemonad när det finns 🙂

 

 

Min älskling, inte ofta jag får ta bild, tvingar honom haha

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åhh så mycket fint ? när kommer detta släppas? Måste handla allt ???

  Annica 2018-05-23 10:13:23
  Svara
 • Hej!
  Vet du när produkterna kommer in på Rusta – Överkastet t.ex.?

  Amanda 2018-05-23 09:16:29
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!