FRIYAY

Sötnosar,

 

HURRA, idag är det fredag och jag sån feeling trots att jag sovit typ 3 timmar i natt, min lilla nap på dagen igår resulterade i att jag omöjligt kunde sova så jag låg uppe och kollade serier till 04, haha bara att acceptera och inte tvinga sig själv att försöka sova. Jag jobbar hemifrån idag med då jag har tre leveranser av saker som kommer idag – Love it!

 

Vårt nya matbord kommer från Envytable och det är så galet snyggt, längtat efter att ha ett större matbord länge nu och detta kommer passa så bra! Sen ska jag testa Webers nya snygga elgrill  – perfekt då det är 20 grader och sol! Så gott att grilla en massa grönsaker, halloumi framför allt och ha en massa olika såser till! Förra året grillade vi majs och hade cayennepeppar och parmesanost på, det var galet gott!

 

 

HEJ finaste bordet jag någonsin sett, så otroligt fint med krom i botten

 

Enkelt som tusan, köp färsk majs gärna med skalet på, blir snyggt på bild 🙂 Smörj in med massa smör och grilla dem i ca 10 min, av från grillen mer smör, salt och cayennepeppar sen river du över parmesan – Njut.

 

 

Klockan 13 ska jag vara på Rosendalsträdgård för ett event med härliga Essie, det är tema Midsommar, hur mysigt? Vår midsommar lär bli väldigt lugn med tanken på att lilla O kan komma när som vid den tiden, så vi ska helst inte åka ut på någon skärgårdsö som min syster gjorde hahaha. Men först jobbar jag med mäkleriet och de bostäder som ska ut! Vill så gärna ha någon din somrig klänning till idag eller ett snyggt set med kavaj och short som på bilden – åååh min fina mage vad du är i vägen för mode just nu!

 

 

Klick för detta set

 

 

Eller varför inte ett par höga Levis-shorts är aldrig fel!

 

 

Alltså färgen är perfektion – klick

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!