Min dag

Hej bästa,

 

Sitter med kontorsjobb och håller i en budgivning – så skönt med att kunna sitta inne på mitt kontor och jobba hemifrån ibland. Jag får så mycket gjort trots att jag är hemma, jag har lite Vänner på i bakgrunden på Tv:n och skrattar lite då och då, jag har säkert sett avsnitten tio gånger men tröttnar aldrig.

 

I kväll är det dags för gala och jag har inget att ha på mig – skit också. Jag ska testa lite klänningar jag har hemma men är väldigt tveksam att de ska funka… Sen måste jag hämta ut lite paket som jag inte hunnit hämta, nackdel med att bo på Kvarnholmen måste vara att det är så långt att hämta ut paketen, tusan med!

 

 

 

Jag hade gärna haft denna topp med ett par höga jeans eller vita byxor – klick

 

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!