Att få klä upp sig

Hej underbara ni,

 

Idag har jag verkligen njutit av att jobba hemifrån, glidit runt med ansiktsmask och sköna kläder, bästa känslan i världen. Jag somnade i en timme och vaknade 1,5 h innan minglet med Bokadiret.se skulle vara inne i stan haha. Jag hade haft en peeling i ansiktet som kan vara en av de absolut bästa jag någonsin testat, den är som en klar vätska som sen börjar bubbla på huden så du ser typ ut som ett moln! Efter har du världens jäkla glans

 

 

Ni hittar ansiktsmasken här – klick

 

 

Bästa sättet att dölja röda fula märken är att använda grönt – Denna är sjukt bra och till ett riktigt bra pris med. 

 

 

Så här såg det ut innan jag började använda mina ansiktsprodukter, det är inte helt bra ännu men betydligt bättre som ni kan se på bilderna så syns det knappt längre!!!

RENGÖRING – KLICK

DAGKRÄM – KLICK

 

Efteråt var det dags att sminka mig och jag kan tycka det är så sjukt mysigt att sätta igång lite musik ( har aldrig musik igång annars) ha något gott att dricka ( PEPSI ) ha en skön stor tröja i mitt fall killens skjorta haha. Sen lägga extra tid och energi på sminket och håret.

Här ovan ser ni en stor grön fläck på vänster sida, där har jag röda märken och ärr efter acne, så jag använder den gröna för att neutralisera det röda och tar på en massa innan jag lägger min foundation – klick

 

Snyggt haha

 

 

Innan jag började sminka mig!

 

 

Klaaaaar

 

Tar först glowing base i pannan och kindben samt på bröstet för jag skulle ha en urringad klänning, ALLA borde ha denna – klick

BÄSTA concealern i världen som täcker ( Jag har honey beige ) – klick

Efter den har jag även denna concealer som ger extrem lyster ( Jag har honey beige. )  – klick

Contouring  är ett MÅSTE jag har ligt to medium – klick

Ögonbrynskräm ( Jag har medium brun ) – klick

Måste ha pennan då med – klick

När allt är klart tar jag transperent puder som sätter allt på plats och du blir sååå len i hela ansiktet – klick

 

 

Tadaaaa

 

 

Kände mig så fin i min klänning som jag köpte innan jag blev gravid – perfekt klänning som funkar i alla sammanhang!

 

 

Ni hittar min fina klänning från Zetterberg här – klick

 

 

Den sitter så himla bra och har en slits framme

 

 

Diademet är en stor favorit jag köpte för längesen hos samma designer – klick

 

 

Finns i en massa härliga färger

 

 

Underbart att få göra behandlingar på plats, berättar vilken jag testade i morgon 🙂

 

PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • De du har länkat som concealers är ju 2 olika foundations, vilken använder du som concealer respektive foundation? 🙂 Mvh Malin

  Malin 2018-05-20 20:59:15
  Svara
 • Hejsan! Är väldigt nyfiken på vilken dagkräm du använde som har gjort att din hud blivit bättre. När jag klickar på länken kommer jag till rengöringen igen? Är det endast de två produkter du använt för att få din hud finare? Hade behövt nya produkter och är villig att testa då jag ser att du fått ett fint resultat 🙂 mkt inspirerande blogg måste jag säga, ny läsare!

  Caroline 2018-05-18 20:20:06
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Nuuu är det rätt länk!!! Den är otroligt fet och härlig för jag är så galet torr trots att jag hade acne på hakan!!

   jannikeebbing 2018-05-20 11:02:11
   Svara
 • Men SKÄMTAR du hur fin du är?!?!?! Vackraste jag sett! Du blir ännu snyggare för att du också är så driven – girl power!

  Tilda 2018-05-18 14:36:23
  Svara
  • Svar på Tildas kommentar.

   Men guuuud vad gullig du är! TACK! Girl power är det bästa som finns, stor kram till dig

   jannikeebbing 2018-05-18 19:27:25
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!