Event med Metro

Hej fina ni,

 

Hoppas ni haft en grym dag i värmen, önskar så att Sverige alltid kunde ha denna magiska värme, att kunna gå lättklätt och sitta ute i skuggan utan att frysa är ju fantastiskt. Jag hade lite panik över att vi inte skulle resa mer innan lillen kommer men jag får verkligen min dos av solen nu på hemmaplan, det är ju det bästa. Jag hade event med Metro mode på morgonen som jag blev galet försenad till pga den hemska trafiken från Nacka vid 07.30 – herreguuud. Är det alltid sån kaos? Det är första gången jag kört in på morgonen vid den tiden och definitivt den sista. Vi var på Elements spa som ligger i Clarion hotellet på söder, sjukt mysigt spa med stor pool som även var utomhus.

Vi började med att gå igenom en åtta-stegs behandling av huden med galet härliga produkter, all glänste efteråt. Ska testa de nu i ett par veckor och ska ge er besked hur de är!

 

Hur underbar bild lyckades jag knäppa av på dessa godingar?

Man ville bara stanna kvar resten av dagen i baddräkt och morgonrock men jag hade tid för att spraytanna mig hos Nina på Bronza, jag verkligen älskar känslan efteråt, jag känner mig så sjukt fräsch och slipper ligga i solen och få massa rynkor och bli varm, värsta jag vet är att ligga still och pressa.

Sen åkte jag för att ordna med ett kommande samarbete som jag har i morgon , kroppen sa sen att jag behövde vila så jag somnade i två timmar på soffan , fy. Hatar att somna mitt på dagen, jag blir på så sjukt dåligt humör efter det och förvirrad när jag vaknar haha.

Hur fina pioner fick följa med hem!

Dessa ska användas till samarbetet, älskar att köpa in lite extra saker för att få till den perfekta bilden!

Nu ligger jag i den andra soffan , rätt skönt med två soffor men tyvärr ska den på bilden tillbaka till Posh Living nu i veckan!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!