Styling på gång

Hej fina ni,

 

Mitt jobb alltså, så otroligt kul och omväxlande. Dels att jag jobbar 100 % som fastighetsmäklare och även hjälper till vid styling av de bostäder jag säljer så får jag möjligheten att jobba som influenser – livet alltså.

 

Jag och David har precis tagit in en stor lägenhet i en förening som har en gemensam pool, hur coolt är inte det? Vilket jäkla koncept, bra jobbat av föreningen! Föreningen ligger i expansiva Liljeholmen, så bra läge!

 

Här kommer lite hur jag tänker kring stylingen och som man kan applicera i sin egna trädgård eller terrass. när man har en middagsbjudning eller kalas!

Så här ser poolen ut

En härlig känsla vid poolen vill jag få fram, som på bilden

Känslan av att kunna äta frukost på terrassen

Hur fint är det inte att frysa in rosor i isen? Magiskt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!